VIDEO “Beauty and the Beast”, încasări-record în boxoffice-ul mondial, de aproape 500 milioane de dolari

Blockbuster-ul Disney “Beauty and the Beast/Frumoasa şi Bestia” a avut încasări de 490 de milioane de dolari la nivel mondial în boxoffice înainte de cel de-al doilea weekend de la lansarea lungmetrajului, care a avut loc pe 17 martie, informează Variety.

483 afișări
Imaginea articolului VIDEO “Beauty and the Beast”, încasări-record în boxoffice-ul mondial, de aproape 500 milioane de dolari

“Beauty and the Beast”, încasări-record în boxoffice-ul mondial,de aproape 500 milioane de dolari

Musicalul a obţinut 10,9 milioane de dolari joi, cu o uşoară scădere de 5% faţă de ziua precedentă, în această săptămână ajungând la un total de 228.6 milioane de dolari - înscriindu-se astfel în top şapte în privinţa încasărilor pentru filmele lansate de o săptămână, în America de Nord. Potrivit datelor companiei Disney, încasările din timpul săptămânii sunt mai mari decât cele din vară sau din perioada sărbătorilor.

“Beauty and the Beast” s-a lansat în Australia joi, 12 martie, câştigând 1,6 milioane de dolari, fiind cel de-al doilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile din luna martie, în spatele ”Batman vs Superman: Dawn of Justice.”

În Argentina, filmul a încasat la lansare 600.000 de dolari, devenind filmul anului 2017 cu cele mai mari încasări la lansare.

Încasările la nivel internaţional pentru ziua de joi au fost de 17,8 milioane de dolari. Încasările „vedetă” au fost în China, cu 60,3 milioane de dolari, urmate de Marea Britanie cu 34,2 milioane şi Mexic cu 18,4 milioane.

“Beauty and the Beast” se află deja pe locul 171 în privinţa filmelor cu cele mai mari încasări în boxoffice, depăşind varianta animată din 1991 la începutul săptămânii.

Bill Condon este regizorul filmului în care joacă Emma Watson în rolul lui Belle şi Dan Stevens, în rolul Bestiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici