Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent" a înregistrat un record absolut de audienţă - VIDEO

Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent", care a fost difuzată vineri seară la Pro TV, a înregistrat un record absolut de audienţă, peste 5 milioane de telespectatori din toată ţara urmărind programul în minutul de aur - 22.14, informează televiziunea.

365 afișări
Imaginea articolului Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent" a înregistrat un record absolut de audienţă - VIDEO

Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent" a înregistrat un record absolut de audienţă - VIDEO

Totodată, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, în minutul de maximă audienţă, înregistrat la 22.25, emisiunea "Românii au talent" atingea 27,1 puncte de rating, iar cota de piaţă a fost de 66,0%.

Ediţia a treia a emisiunii "Românii au talent", difuzată vineri seară, a înregistrat un record absolut de audienţă de când a fost introdus sistemul de măsurare cu people-meter în România.

Emisiunea difuzată vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, a reuşit performanţa de a înregistra audienţe şi mai mari decât primele două ediţii. Aceasta ediţie a devenit astfel cea mai urmărita emisiune de divertisment la nivel de market share din 2001, de când a fost introdus sistemul de măsurare a audienţei cu people-meter, şi până în prezent.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent", difuzată în intervalul orar 20.29 - 22.41, a fost pe publicul comercial din mediul urban de 21,2 puncte de rating şi 54,1% cotă de piaţă, de aproape şapte ori mai mare decât audienţa medie înregistrată de Antena 1, care atingea 3,3 puncte de rating şi 8,3% cotă de piaţă.

Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa rămâne la fel de zdrobitoare, Pro TV înregistrând 20,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 42,8%, iar Antena 1, doar 4,3 puncte de rating şi 8,9% cotă de piaţă.

Video Stirileprotv.ro

Totodată, Protv.ro s-a situat pe locul 1 la categoria divertisment, cu 150.891 de vizitatori unici şi 1.160.731 afişări, urmat de cinemagia.ro, cu 99.110 vizitatori unici.

Cele mai vizitate înregistrări video au fost: Tutu Adrian - 86.141 afişări, Alin Stanis - 70.038 afişări, Cosmin Agache - 43.990 afişări.

Surprizele s-au ţinut lanţ şi în cea de-a treia ediţie a emisiunii "Românii au talent": talente diverse, oameni cu voci extraordinare, numere de circ şi contorsionism, beatbox şi dans au fost ingredientele unei seri surprinzătoare, care a declanşat din nou ropote de aplauze, lacrimi sau hohote de râs.

Seara talentelor a început cu Marius Ionita, în vârsta de 42 de ani, din Dambovita. Deşi în viaţa de zi cu zi este şofer profesionist, Marius a reuşit să uimească publicul cu un număr de step şi percuţie şi a primit trei de "Da" din partea juriului.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au rămas fără răsuflare atunci când pe scenă şi-a început numărul Orlando Oprescu, un artist de circ. Prestaţia sa a fost la înălţime, tânărul reuşind să-şi ţină echilibrul pe tot felul de cilindri şi dispozitive aşezate unele peste altele. Tensiunea a fost atât de mare, încât juriul a privit o parte a numărului printre degete. Talentul lui a fost însă răsplătit cu trei de "Da".

Vineri seară, telespectatorii Pro TV au putut asculta imnul emisiunii "Românii au talent", compus de un tânăr de 18 ani pe nume Tutu Adrian Cristian. Rămas orfan de la 14 ani, Adrian a trebuit să se întreţină singur, aşa că a muncit în construcţii, ca bucătar sau ca ospătar. Pasiunea pentru muzică şi versuri şi-a descoperit-o într-un context extrem de nefericit, când părinţii lui au murit. Prima piesa a scris-o pentru ei. La "Românii au talent" a venit cu o piesa compusă special pentru show, în dorinţa de a-şi împlini un vis: acela de a fi pe o scenă mare, pentru că în acest fel se simte mai aproape de părinţii săi.

Ioana Roxana Rotar a prezentat un număr extraordinar de contorsionism cu care a reuşit să ridice o sală întreagă în picioare. Mobilitatea incredibilă şi felul în care îşi controlează corpul i-a lăsat fără glas pe cei trei juraţi. Ioana are 13 ani şi face gimnastică de şase ani şi jumătate. Visul ei este acela de a ridica drapelul României pe cele mai înalte culmi. "Nu mă aşteptam să iasă aşa de bine. Am şi acum fluturi în stomac. M-am simţit ca în al nouălea cer", a povestit ea imediat după ce şi-a prezentat numărul.

Agache Cosmin Cristian are 14 ani şi este din Botoşani. A venit la "Românii au talent" pentru că îi place să facă beatbox şi a vrut să arate acest lucru întregii ţări. A inceput să facă beatbox după ce a urmărit câteva filmuleţe pe internet. I s-a părut foarte interesant şi a încercat şi el. Ceea ce a reuşit să facă a fost peste aşteptările publicului şi ale juriului, care l-au recompensat cu 3 de "Da".

Un alt moment care a reuşit să stârnească aplauzele publicului a fost dansul pregătit de trupa Clevers. Coregrafia şi energia debordantă au reuşit să le aducă trei "Da"-uri uriaşe din partea juriului.

Sandu Ana Maria, saxofonistă din Piatra Neamţ, a reuşit şi ea să ajungă în etapa următoare a concursului, demonstrându-le tuturor cât este de talentată.

Una din marile surprize ale serii a fost Alin Stanis. Alin a făcut facultatea de stomatologie, fără a profesa, iar în prezent are o patiserie în Cluj-Napoca. Cu toate aceste "semnalmente", nimeni nu se aştepta la ceea ce a urmat: o voce incredibilă care a ridicat juriul în picioare! "Un timbru deosebit, o voce puternică. Superb!", aceasta a fost remarca Andrei imediat după interpretarea lui Alin, iar Andi Moisescu a mărturisit: "Acesta este actul artistic în faţa căruia mă înclin!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici