Ediţie specială "România, te iubesc!", de Paşti, la Pro TV

Pro TV difuzează duminică, în prima zi de Paşti, o ediţie specială a emisiunii "România, te iubesc!", în care corespondentul Ştirilor Pro TV Alex Dima are ca invitaţi o serie de preoţi cu har, care le vor spune spectatorilor "Hristos a înviat!", informează televiziunea.

466 afișări
Imaginea articolului Ediţie specială "România, te iubesc!", de Paşti, la Pro TV

Ediţie specială "România, te iubesc!", de Paşti, la Pro TV

În drumurile pe care le face prin toată ţara pentru realizarea căutarea anchetelor pe care le prezintă duminica la "România, te iubesc!", corespondentul Ştirilor Pro TV Alex Dima îşi găseşte, uneori, tihna în mănăstiri, unde este întâmpinat de oameni cu har, care nu doar că L-au găsit pe Dumnezeu, ci El le ghidează paşii şi gândurile.

Tocmai pe aceştia îi aduce Alex în ediţia specială de Paşti a emisiunii "România, te iubesc!". "Vedem oameni care trăiesc alături de Dumnezeu, oameni care se bucură de această trăire şi ne dau şi nouă din experienţa lor. Pentru ei, învierea lui Iisus este o certitudine", spune Alex Dima.

Pe lângă preoţi cu har, precum părintele Veniamin, preotul Constantin Necula, părintele Serafim Caia şi părintele Macarie, în ediţia de Paşti telespectatorii Pro TV vor putea asista în taină la călugărirea unui tânăr într-o peşteră în care se fac rugăciuni de mii de ani.

După tot acest drum, Alex speră ca românii să înţeleagă următorul lucru: "Poţi să-L cauţi pe Dumnezeu, te poţi uita şi vorbi cu toţi aceşti oameni, poţi învăţa de la ei, dar dacă vrei să-L găseşti trebuie să-L cauţi în tine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici