"Fantasmagoria", o nouă premieră a Companiei Passe-Partout "Dan Puric"

Compania Passe-Partout "Dan Puric" prezintă, vineri, la Sala Rapsodia din Capitală, o nouă premieră, "Fantasmagoria", în regia lui Vadim Rusu, "o poveste care seamănă cu un film rusesc, cu nostalgii şi troiene, ingenios îndulcită cu năzdrăvănii româneşti".

450 afișări
Imaginea articolului "Fantasmagoria", o nouă premieră a Companiei Passe-Partout "Dan Puric"

"Fantasmagoria", o nouă premieră a Companiei Passe-Partout "Dan Puric" (Imagine: Tomoaki Minoda)

Spectacolul îi are în distribuţie pe Vadim Rusu, Nadejda Dimitriu, Petru Ciobanu şi Petrică Voicu.

"Fantasmagoria" este "un spectacol-reverie, în timpul căruia cei patru actori te vor face să crezi că ai ajuns în mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, un basm în care Ileana Cosânzeana e stăpână aprigă peste trei Păcală rătăciţi prin viscol", dar şi "o creaţie la graniţa dintre pantomimă şi circ, la fel de stranie şi de fascinantă ca o plimbare de o oră de-a lungul Siberiei călare pe spinarea lui Fram, ursul polar", informează Compania Passe-Partout "Dan Puric" .

"Fantasmagoria" se alătură celor şase producţii care se joacă în stagiunea curentă la Sala Rapsodia: "Doi dintre noi", "Rencontres", "Noi", "Toţi Cinci", "Made in Romania" şi "Vis".

Compania Passe Partout "Dan Puric" a fost înfiinţată de actorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori şi profesionişti de toate vârstele, dar cu precădere tineri de până în 35 de ani. De peste un deceniu, Compania prezintă spectacole precum "Costumele", "Hic sunt leones", "Made in Romania", "Vis", purtând semnătura inconfundabilă a lui Dan Puric.

"Fantasmagoria", o nouă premieră a Companiei Passe-Partout "Dan Puric" (Imagine: Tomoaki Minoda)

(Imagine: Tomoaki Minoda)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici