Filmările pentru sezonul 4 al serialului "Pariu cu viaţa", de la ProTV, au început la Susai

Membrii LaLa Band au început în forţă şi cu mult entuziasm filmările la Susai pentru sezonul 4 din "Pariu cu viaţa", care se întoarce din 25 martie, în fiecare luni de la 20.30 la Pro TV, informează un comunicat al postului.

12441 afișări
Imaginea articolului Filmările pentru sezonul 4 al serialului "Pariu cu viaţa", de la ProTV, au început la Susai

Filmările pentru sezonul 4 al serialului "Pariu cu viaţa", de la ProTV, au început la Susai

În noul sezon din "Pariu cu viaţa" de la Pro TV, telespectatorii vor fi martorii unor drame puternice, triunghiuri amoroase şi poveşti de dragoste mult mai intense şi profunde, vor savura cu zâmbetul pe buze secvenţele de comedie din fiecare episod şi vor asculta cover-uri şi mult mai multe piese originale interpretate de LaLa Band.

Tinerii au trecut într-o altă etapă a vieţii lor, au crescut, întâmpină situaţii şi probleme majore pe care constientiezeaza că trebuie să le gestioneze cu maturitate.

"În sezonul 4 are loc o maturizare, se creează tot felul de intrigi, triunghiuri amoroase, apar personaje noi, în concluzie multă acţiune, dragoste, muzică, pasiune. Personajul meu este prins la mijloc între Andrei şi Liviu, întâmpină foarte multe dificultăţi în a-l alege pe unul din ei. Episodul filmat la Susai va fi unul de dragoste combinat cu intrigi care se ţes de unde nu te aştepţi. Filmările s-au desfăşurat pe 3 zile de filmare, atât în diverse locuri ale cabanei, dar şi exterioare. Mă bucur că am ajuns să mai filmăm o dată la Susai, pentru că este un loc de vis", spune Alina Eremia.

Pentru Criss şi Vlad, filmările la Susai au fost "superbe, dulci, romantice, dramatice, sexi".

"Din punctul nostru de vedere, sperăm să vă surprindem plăcut, cu multă comedie şi cu cea mai frumoasă poveste de dragoste trăită de doi adolescenţi. Anca şi Vlad s-au maturizat, ca şi noi de altfel. Veţi vedea. Cei doi grăbesc un pic lucrurile şi apar ceva probleme, o să vedeţi şi comedie multă, întâmplări foarte simpatice, romance, dar şi ceva probleme. Ca în viaţă. Acum, la cel de-la al 4-lea sezon ne simţim mai maturi, mai experimentaţi, mai fericiţi, mai îndrăgostiţi", spun Criss şi Vlad.

De filmările la Susai s-a bucurat şi Dorian, interpretul personajului Andrei din "Pariu cu viaţa". El a povestit că, de această dată, "Andrei nu este invitat la Susai, lucru care îl supără foarte tare, însă îl ambiţionează şi mai tare să o recâştige pe Ioana".

"La Susai am filmat timp de trei zile, iar, în afara filmărilor, ne-am distrat alături de echipa serialului. Împreună cu Dorian, Dima, Vlad, Liviu şi Alina am fost la piscină, saună şi ne-am făcut exerciţiile zilnice în sală din cabană. În sezonul 4 din «Pariu cu viaţa» membrii LaLa Band se vor confrunta cu diverse probleme şi vor fi puşi în situaţii în care vor realiza că nu mai sunt copii şi trebuie să se maturizeze. Monica şi Dima vor ceva nou în căsnicia lor", mărturiseşte Alexia.

O altă absentă de la Susai a fost şi Sore, interpreta Sarei care, în sezonul 4 al serialului redevine perosnajul negativ, "însă de această data până în măduva oaselor".

Alina, Dorian, Criss, Vlad, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Liviu şi Bubu vin luni în platoul emisiunii "Happy Hour" de la 17.30 la Pro TV şi la Cancan Tv de la 22.00, ACASĂ, să vorbească despre noul sezon din "Pariu cu viaţa", despre mega turneul LaLa Love Tour şi în special despre concertul pe care îl vor susţine Live, de Ziua Îndrăgostiţilor la CinemaPRO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici