Filmul românesc "Mo", selectat în competiţie la Sarajevo, va avea premiera în cinema în octombrie

"Mo", debutul în lungmetraj al regizorului Radu Dragomir, selectat, joi, în competiţia oficială a Festivalului de la Sarajevo, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 4 octombrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1399 afișări
Imaginea articolului Filmul românesc "Mo", selectat în competiţie la Sarajevo, va avea premiera în cinema în octombrie

Filmul românesc "Mo", selectat în competiţie la Sarajevo, va avea premiera în cinema în octombrie

Filmul va avea premiera internaţională la festivalul din Bosnia-Herţegovina, aflat la cea de-a 25-a ediţie. "Mo", un film cu Răzvan Vasilescu, Dana Rogoz şi Mădălina Craiu, a fost selectat în competiţia oficială de la Sarajevo alături de alte opt lungmetraje.

Prezentat în avanpremieră la Festivalul Internaţional de Film Trasilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca, "Mo" a fost primit cu căldură atât de public, cât şi de presă şi critica de specialitate. Pornind de la un caz real, "Mo" spune povestea a două prietene care sunt prinse copiind de cel mai sever profesor. După ce îl roagă să repete examenul, profesorul le invită la el acasă. Aici, cele două studente vor fi supuse unui examen neaşteptat. Totul pare o glumă, până când Mo îşi pierde controlul.

Filmul "Mo" a fost selectat în anii trecuţi la CineLink Sarajevo, în etapa de scenariu, şi, ulterior, Work in Progress.

Cea de-a 25-a ediţie a Festivalului de Film de la Sarajevo are loc în perioada 16 - 23 august, iar premiera internaţională a lungmetrajului 'Mo" va avea loc în prezenţa regizorului Radu Dragomir, a actorilor Răzvan Vasilescu, Dana Rogoz şi Mădălina Craiu, a directorului de imagine Liviu Mărghidan şi a producătorului Ruxandra Flonta.

O producţie Scharf Film Production şi Strada Film, "Mo" va putea fi văzut pe ecranele din România de pe 4 octombrie, distribuit de Bad Unicorn.

Taguri:
mo,
cinema,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici