Google lansează un serviciu automat de traduceri de documente în 42 de limbi

Compania americană de internet Google a lansat, joi, un serviciu de traducere automată de documente în 42 de limbi, disponibil în cadrul Google Docs.

375 afișări
Imaginea articolului Google lansează un serviciu automat de traduceri de documente în 42 de limbi

Google lansează un serviciu automat de traduceri de documente în 42 de limbi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Traducerea, inclusiv în limbi precum albaneză sau vietnameză ori islandeză, se face "în câteva secunde", a anunţat Google, pe propriul blog. În plus, modul în care textul este aranjat în pagină este păstrat, indiferent de limba în care acesta a fost tradus.

"Traducerile nu sunt perfecte, însă lucrăm constant la ameliorarea calităţii lor", a admis grupul cu sediul în California.

Google oferă deja servicii de traducere automată pentru mai multe dintre serviciile sale online, inclusiv pentru serviciul de mesagerie Gmail sau agregatorul de bloguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici