Google le urează utilizatorilor "Sărbători fericite!" printr-un logo special

Motorul de căutare Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite!", luni, printr-un logo special, în care sunt prezentate mai multe personaje şi jucării colorate, care ilustrează starea de bucurie specifică sărbătorilor de iarnă.

3438 afișări
Imaginea articolului Google le urează utilizatorilor "Sărbători fericite!" printr-un logo special

Google le urează utilizatorilor "Sărbători fericite!" printr-un logo special

La fel ca şi în anii precedenţi, GOOGLE celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului.

"Sărbători fericite de la Google!" - aceasta este urarea postată pe prima pagină a motorului de căutare GOOGLE, luni, în ajunul Crăciunului.

Noul logo al GOOGLE pare că simbolizează un tărâm al jucăriilor, care se pregătesc să fie oferite în dar de sărbători. Pe fundalul logoului, desprins parcă dintr-o scenă de desene animate, apare scris "Google" pe câteva cutii de diverse mărimi.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici