Google permite utilizatorilor să îşi personalizeze fundalul paginii de start printr-o nouă aplicaţie

Google le permite utilizatorilor, începând de joi, să publice propriile lor imagini ca fundal pentru pagina de start a celui mai popular motor de căutare din lume, care a a făcut astfel un nou pas spre personalizarea experienţelor online ale internauţilor.

817 afișări
Imaginea articolului Google permite utilizatorilor să îşi personalizeze fundalul paginii de start printr-o nouă aplicaţie

Google permite utilizatorilor să îşi personalizeze fundalul paginii de start printr-o nouă aplicaţie

Potrivit unui articol publicat de Marissa Mayer, vicepreşedinte al departamentului de search products şi user experience, Google a lansat această nouă aplicaţie pentru a oferi internauţilor o experienţă personalizată, permiţându-le să îşi publice imaginile preferate ca background pentru pagina de start a motorului de căutare.

"Pentru a vă inspira puţin, noi am colaborat cu mai mulţi artişti cunoscuţi, sculptori şi fotografi, pentru a crea o galerie de imagini de fundal, pe care voi le puteţi folosi pentru a vă personaliza pagina de start Google. În colecţia de fotografii puteţi regăsi lucrări ale lui Dale Chihuly, Jeff Koons, Tom Otterness, Polly Apfelbaum, Kengo Kuma şi Tord Boontje, precum şi unele fotografii incredibile de la Yann Arthus-Bertrand şi National Geographic. Vă vom oferi aceste imagini ca fundal pe pagina de start Google pe parcursul următoarelor 24 de ore", a scris Marissa Mayer.

Pe blogul oficial al Google, Mayer specifică şi faptul că utilizatorii îşi pot alege ca fundal fotografiile din propriile lor computere sau din albumele Picasa Web.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici