Gorbaciov vine la Bucureşti la lansarea ziarului Puterea

Fostul preşedinte URSS Mihail Gorbaciov vine, pe 14 aprilie, la Bucureşti, la lansarea ziarului Puterea, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Thiess, managerul proiectului, despre care a precizat că nu are "absolut nicio legătură cu trustul Realitatea-Caţavencu".

156 afișări
Imaginea articolului Gorbaciov vine la Bucureşti la lansarea ziarului Puterea

Gorbaciov vine la Bucureşti la lansarea ziarului Puterea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adrian Thiess a precizat că Mihai Gorbaciov vine pentru lansarea acestui nou proiect - ziarul Puterea, subliniind că mai multe detalii despre acesta urmează să fie furnizate săptămâna viitoare.

"Eu mă ocup personal de managementul ziarului, sunt reprezentantul investitorului. Investitorul este un fond de investiţii care are un agreement cu un trust de presă european, care îşi va face publică preluarea acestui proiect în momentul în care anumiţi parametrii vor fi îndepliniţi", a declarat Thiess.

În ceea ce priveşte echipa editorială, acesta a spus că aceasta este formată din jurnalişti de la Cotidianul, Gardianul, Ziua şi Business Standard, închise în perioada decembrie - ianuarie, nefăcând public niciun nume.

Thiess a mai subliniat că ziarul Puterea nu are legătură cu Grupul Realitatea-Caţavencu. "Nu există absolut nicio legătură cu trustul Realitatea-Caţavencu în acest proiect", a spus Thiess.

Conform lui Thiess, Mihail Gorbaciov va ajunge în România pe 14 aprilie, la ora 12.00, pe Aeroportul Băneasa, unde va susţine o declaraţie de presă. Acesta a mai spus că au existat două variante de invitaţii, Mihail Gorbaciov şi fostul preşedinte american George W. Bush, concretizându-se prima.

"Domnul Gorbaciov este invitatul special al evenimentului care va marca apariţia acestei publicaţii, programată pentru 14 aprilie. Ziarul va fi finanţat de unul dintre cele trei mari trusturi de presă din Germania, trust al cărui nume nu-l pot dezvălui deocamdată", a declarat Adrian Thiess pentru ziarul Adevărul.

Mihail Gorbaciov era aşteptat şi la Gala "Zece pentru România" de la sfârşitul lui 2009, însă şi-a anulat participarea din motive de sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici