IBU Pro Tv a lansat Wrestlingfan.ro, un site dedicat iubitorilor de wrestling din România

Internet Business Unit (IBU) Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A, continuă să-şi diversifice portofoliul şi a lansat www.wrestlingfan.ro (www.wfan.ro), site-ul oficial al wrestling-ului în România.

476 afișări
Imaginea articolului IBU Pro Tv a lansat Wrestlingfan.ro, un site dedicat iubitorilor de wrestling din România

IBU Pro Tv a lansat Wrestlingfan.ro, un site dedicat iubitorilor de wrestling din România

Poveşti din lumea celui mai controversat sport, interviuri exclusive, totul despre marii maeştri ai wrestling-ului mondial, printre care Hulk Hogan şi John Cena, muzica din show-urile de wrestling şi filme cu luptătorii, cele mai sexy femei din lume, toate vor face din www.wrestlingfan.ro, principala destinaţie a iubitorilor de wrestling din România.

Şi, pentru că doar superlativul îi mai mulţumeşte pe cei de la IBU Pro Tv, în premieră absolută în Internetul românesc, www.wrestlingfan.ro transmite integral în HD megashow-urile RAW, Smack şi Superstars.

De asemenea, Wrestlingfan.ro, site-ul care a înregistrat 10.000 de unici încă din prima zi, va difuza şi Wrestlemania, cel mai important eveniment al unei industrii de milioane de dolari şi audienţe record în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici