În 2009 va fi lansată revista Forbes România

Adevărul Holding a finalizat negocierile pentru lansarea Forbes România, care va apărea pe piaţă în martie 2009, într-un tiraj de 50.000 de exemplare.

230 afișări
Imaginea articolului În 2009 va fi lansată revista Forbes România

În 2009 va fi lansată revista Forbes România

Revista Forbes România va avea, din punct de vedere editorial, 60% conţinut românesc şi 40% conţinut internaţional, preluat din ediţiile americane ale revistei Forbes.

Ediţia românească a Forbes va fi singura internaţională cu apariţie bilunară, ca şi cea americană, toate celelalte ediţii fiind lunare.

De asemenea, începând cu 2009, publicaţia anuală "Adevărul - 500 miliardari" va apărea sub brandul Forbes şi se va numi "Forbes - 500 miliardari".

"Oportunitatea de a lansa brandul în România este o onoare pentru Forbes. Aceasta va fi prima ediţie străină a Forbes care va apărea de două ori pe lună", a declarat Miguel Forbes, preşedintele Forbes Television and Licensing.

"Aducerea Forbes în România este încă o probă a angajamentului Adevărul Holding de a deveni cel mai important publisher din România.

Lansările noastre din ultima vreme, precum şi acest parteneriat cu prestigioasa publicaţie americană sunt o încununare a investiţiilor consistente făcute în ultimii doi ani şi care încep să-şi arate roadele", susţine Răzvan Corneţeanu, director general al Adevărul Holding.

Revista Forbes este cel mai cunoscut titlu al editurii Forbes şi este publicată o dată la două săptămâni.

Revista este celebră pentru listele pe care le publică anual, printre care se numără Forbes 400 - topul celor mai bogaţi americani, Forbes Global 2000 - topul celor mai mari companii din lume şi topul 100 al celor mai bogaţi oameni din lume.

Publicaţia este citită de peste 5 milioane de oameni din întreaga lume şi este publicată în opt limbi de circulaţie internaţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici