Institutul Cultural Român cumpără bilete de avion de 900.000 de euro, fără TVA

Institutul Cultural Român (ICR) a încheiat un acord-cadru cu şase agenţii de turism pentru a cumpăra bilete de avion cu o valoare totală de peste 900.000 de euro, fără TVA, "necesare desfăşurării în bune condiţii a programelor culturale derulate de ICR în ţară şi în străinătate".

196 afișări
Imaginea articolului Institutul Cultural Român cumpără bilete de avion de 900.000 de euro, fără TVA

Institutul Cultural Român cumpără bilete de avion de 900.000 de euro, fără TVA (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Acordul-cadru a fost încheiat de ICR, în 9 iunie, cu Olimpic International Turism SRL, Business Travel Turism SRL, Weco TMC SRL, Danco Pro Communication SRL, Travel Time D&R SRL şi Marshal Rurism SRL, potrivit unui anunţ publicat recent pe e-licitatie.ro.

Valoarea totală finală a contractelor încheiate în acest sens este de 4.050.000 de lei, fără TVA (902.125 de euro, la cursul Băncii Naţionale a României de miercuri, de 4,4894 de lei pentru un euro, n.r.).

Acest acord a fost încheiat în urma unei licitaţii deschise, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

ICR a primit în cadrul acestei proceduri şapte oferte. De asemenea, au fost admisibile şapte oferte.

Acordul-cadru a fost încheiat pentru o perioadă de 24 de luni, iar finanţarea va fi asigurată din fonduri bugetare, potrivit unui anunţ de participare la licitaţie, care a fost publicat de ICR în luna martie.

Cantităţile estimate a fi solicitate pe durata întregului acord-cadru sunt între 300 şi 2.500 de bilete, se mai arăt în anunţul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici