Jurnalista Marie Colvin, ucisă în Siria, a murit în timp ce încerca să îşi recupereze pantofii - VIDEO

Jurnalista Marie Colvin, ucisă în Siria miercuri, a murit în timp ce încerca să îşi recupereze pantofii, în timpul unui atac cu obuze, informează postul CNN.

1446 afișări
Imaginea articolului Jurnalista Marie Colvin, ucisă în Siria, a murit în timp ce încerca să îşi recupereze pantofii - VIDEO

Jurnalista Marie Colvin şi Remi Ochlik (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marie Colvin, originară din New York, lucra pentru publicaţia britanică Sunday Times în momentul în care a fost ucisă în Siria. Conform obiceiurilor din această ţară musulmană, jurnalista îşi dăduse jos pantofii la intrarea în clădirea care adăpostea un centru de presă.

Femeia se afla la parterul clădirii în momentul începerii atacului cu obuze, precizează Sunday Times.

Pentru a fugi din clădire, ea a vrut să îi ia rapid pantofii, dar o rachetă a căzut la câţiva metri de ea în timp ce se încălţa.

Marie Colvin, 56 de ani, era singurul jurnalist britanic aflat în cartierul Baba Amr din Homs. Alături de ea a murit şi corespondentul francez Remi Ochlik.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici