Kevin Spacey, personaj central în următoarea ediţie a jocului video "Call of Duty" - VIDEO

Actorul american Kevin Spacey va interpreta rolul principal în următoarea ediţie a jocului video "Call of Duty", ce va fi lansată pe 4 noiembrie

188 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey, personaj central în următoarea ediţie a jocului video "Call of Duty" - VIDEO

Kevin Spacey, personaj central în următoarea ediţie a jocului video "Call of Duty"

Trailerul pentru următoarea ediţie a acestui joc, intitulată "Call of Duty: Advanced Warfare", a fost lansat oficial pe YouTube şi îl arată pe starul american plimbându-se, nervos, printre câţiva ofiţeri, informează bbc.co.uk.

În acest joc, actorul american interpretează rolul directorului unei companii militare private care atacă Statele Unite.

Trailerul se încheie cu logourile Microsoft şi Xbox One, urmate de data la care noul joc video din seria "Call of Duty" va fi lansat.

Jocul este editat de Activision şi a fost creat de compania Sledgehammer Games.

Seria "Call of Duty" a fost lansată în 2003 pe PC şi s-a extins ulterior pe console şi dispozitive mobile. Aceasta este considerată una dintre francizele de jocuri video cu cele mai mari vânzări din lume.

Acţiunile din primele ediţii ale jocului - "Call of Duty", "Call of Duty 2" şi "Call of Duty 3" - au loc în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Începând cu ediţia "Call of Duty 4: Modern Warfare", lansată în noiembrie 2007, editorii jocului au decis ca acţiunea să fie plasată în prezent sau în viitor.

Jocul "Call of Duty: Advanced Warfare" va fi lansat pe 4 noiembrie 2014.

Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru interpretarea sa din filmul "American Beauty" şi pentru evoluţia sa din "Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects".

Actorul american s-a remarcat recent interpretând rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood în drama politică "House of Cards", produsă şi difuzată de platforma online Netflix.

Pentru acest rol, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate şi a fost nominalizat la Globul de Aur şi la Primetime Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici