"Las Fierbinţi", lider de audienţă în fiecare seară de joi

"Las Fierbinţi" a încheiat joi seară primul sezon de la Pro TV la fel cum l-a şi început, lider absolut de audienţă, fiind de altfel serialul românesc care a avut cel mai bun debut din ultimii zece ani.

436 afișări
Imaginea articolului "Las Fierbinţi", lider de audienţă în fiecare seară de joi

"Las Fierbinţi", lider de audienţă în fiecare seară de joi

De la o săptămână la alta, serialul şi-a confirmat poziţia fruntaşă în topul audienţelor, personaje colorate precum Giani, Bobiţă şi Celentano cucerindu-i iremediabil pe telespectatorii români. Astfel, "Las Fierbinţi" a fost lider de audienţă cu fiecare episod în parte, obţinând un leadership de 100% şi deţinând supremaţia în toate serile de joi, informează Pro TV.

Ultimul episod din primul sezon, difuzat pe 31 mai, nu a făcut excepţie şi a plasat Pro TV în topul audienţelor, cu un vârf de audienţă de 10,4 puncte de rating şi 28% cotă de piaţă, atins în minutul 21.20 pe publicul ţintă Pro TV. Ultimul episod din acest sezon a fost lider pe toată durata difuzării (20.40 - 21.35), cu o medie, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de 7,5 puncte de rating şi 21,7% cotă de piaţă, în vreme ce Antena 1 se clasa a doua, cu numai 3,4 puncte de rating şi 10 procente din cota de piaţă. Şi pe publicul din mediul urban Pro TV a fost lider, cu o medie de 6,9 puncte de rating şi 16,5% cotă de piaţă, fiind urmat de Antena 1, cu 3,6 puncte de rating şi 8,6% cota de piaţă.

Întregul sezon "Las Fierbinţi" nu a avut rival în serile de joi, astfel că fiecare episod în parte a fost lider detaşat de audienţă. Pro TV a obţinut în medie, de la lansarea serialului şi până la ultimul episod, în intervalul 1 martie - 31 mai, 9,6 puncte de rating şi 23,1% cota de piaţă, pe publicul comercial. Şi pe publicul din mediul urban Pro TV a condus topul cu "Las Fierbinţi" în tot acest interval, cu o medie de 8,2 puncte de rating şi 17,1% cotă de piaţă.

În mai, actorii din "Las Fierbinţi" s-au reîntors pe platourile de filmare nerăbdători să dea iar viaţă celor mai îndrăgite personaje, celor mai haioase întâmplări şi situaţiilor care promit să devină iar bancuri. "Am început filmările în forţă, foarte optimişti şi încrezători într-un sezon de toamnă mult mai bun din toate punctele de vedere. În Fierbinţi, lumea a fost nerăbdătoare să ne revadă, ne-am întâlnit cu toţi prietenii pe care i-am câştigat anul trecut. E totul identic, parcă am lipsit o săptămână, nu un an. Tot ce se întâmplă la filmări e deosebit. Am mai spus asta undeva, e ca şi cum am sări din avion cu paraşuta de zece ori pe zi, în fiecare zi", a mărturisit regizorul Dragoş Buliga.

Toate episoadele primului sezon "Las Fierbinţi" sunt disponibile pe voyo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici