Mihai Bendeac se oferă să îl înlocuiască pe Huidu la "Cronica Cârcotaşilor"

În ciuda conflictului pe care l-a avut cu Şerban Huidu, realizatorul TV Mihai Bendeac a scris, joi, pe blogul personal că se oferă să îl înlocuiască pe acesta în emisiunea "Cronica Cârcotaşilor".

153 afișări
Imaginea articolului Mihai Bendeac se oferă să îl înlocuiască pe Huidu la "Cronica Cârcotaşilor"

Mihai Bendeac se oferă să îl înlocuiască pe Huidu în emisiune (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Nu ştiu care e starea actuală a lui Şerban. Am înţeles că a început recuperarea şi că se simte mai bine. În cazul în care are nevoie de mai multă vreme ca să-şi revină, mă ofer (fără nicio pretenţie financiară evident) să-i ţin locul în emisiune până se întoarce. Cronica e una dintre cele mai vechi emisiuni din România şi nu trebuie să se oprească, măcar din acest motiv. Sunt convins că sunt şi alţi oameni din show-biz care s-ar oferi să participe ca şi co-prezentator al lui Mişu Găinuşă până când Şerban va putea să-şi reia locul", a scris Mihai Bendeac pe blog.

De asemenea, realizatorul spune că nu a cerut acordul şefilor săi de la Antena 1 şi nu a vorbit cu nimeni despre acest lucru.

În 29 decembrie, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Pe 13 ianuarie 2011, reprezentanţii postului Prima TV au declarat că realizatorul TV Şerban Huidu se simte bine şi face exerciţiile din programul de recuperare fizică la Spitalul Universitar din Innsbruck (Austria), însă nu se ştie deocamdată când se va întoarce în ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici