Mircea Albulescu şi Draga Olteanu Matei au primit stele pe Aleea Celebrităţilor. Actorii au mulţumit publicului, cu ochii în lacrimi

Mircea Albulescu şi Draga Olteanu Matei au primit stele pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, sâmbătă, într-o ceremonie emoţionantă în care, cu lacrimi în ochi, cei doi actori au mulţumit publicului, spunând că sunt foarte fericiţi că se pot "aşterne preş la picioarele spectatorilor".

306 afișări
Imaginea articolului Mircea Albulescu şi Draga Olteanu Matei au primit stele pe Aleea Celebrităţilor. Actorii au mulţumit publicului, cu ochii în lacrimi

Mircea Albulescu şi Draga Olteanu Matei au primit stele pe Aleea Celebrităţilor. Actorii au mulţumit publicului, cu ochii în lacrimi (Montaj Foto)

La ceremonia din Piaţa Timpului a participat primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care le-a înmânat celor doi actori Placheta Oraşului Bucureşti şi câte un buchet cu flori, dar şi Ion Toboşaru, care le-a fost profesor.

Gazda evenimentului a fost George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis, care a iniţiat, alături de magazinul Cocor şi în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, deja celebrul Walk of Fame românesc din Piaţa Timpului.

Foarte emoţionată, Daraga Olteanu Matei s-a adresat celor câteva sute de persoane prezente la eveniment spunând: "După Dumnezeu, vă mulţumesc dumneavoastră, celor care aţi venit aici, dar şi celor care nu sunteţi aici, pentru că datorită dumneavoastră eu am fost acrtriţă, şi m-am străduit din toată inima să vă bucur şi să vă susţin starea de bine".

Ea a dedicat steaua cu numele ei de pe Aleea Celebrităţilor oraşului care a adoptat-o, Piatra Neamţ, spunând însă că ea rămâne bucureşteancă, aşa cum este "din moşi strămoşi".

În acest context, ea i-a mulţumit lui Sorin Oprescu, precizând că îl adoră dinainte să fie primar, dar şi primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, care susţine trupa ei, Teatrul Vostru.

Draga Olteanu Matei a mai spus că îşi doreşte să fie sănătoasă şi să trăiască mult, pentru a le oferi în continuare spectatorilor talentul cu care s-a născut. "Dumnezeu mi-a dat talentul, aşa a fost scris, m-am pomenit făcându-mi datoria. Nu este meritul meu că am talent, este de la Dumnezeu, şi restul înseamnă muncă şi mai ales dragoste", a mai spus actriţa.

Mircea Albulescu a fost foarte emoţionat, având ochii scăldaţi în lacrimi pe tot parcursul ceremoniei. "La 77 de ani câţi am acum, sunt foarte bucuros că încă mai pot să stau în picioare şi pot să încerc să merit mai departe faptul că am această stea, undeva aşternută la picioarele spectatorilor noştri. (...) Mă bucur foarte mult că am şi eu ocazia să mă aştern preş la picioarele spectatorilor mei. Să le dea Dumnezeu sănătate, că fără dânşii nu am fi", a spus Albulescu.

El s-a declarat de asemenea fericit că a avut posibilitatea, în viaţa sa de actor, să trăiască mai multe vieţi. "În teatru am trăit peste 100 de vieţi", a spus actorul.

Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame, din Piaţa Timpului din Bucureşti, este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România.

La ceremonia de sâmbătă, George Ivaşcu a spus că următoare celebritate care va primi o stea pe Walk of Fame-ul românesc va fi o mare actriţă, fără a-i dezvălui însă numele.

Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului se află deja stelele altor mari personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici