Mirela Albu - noul director general al postului Antena 2

Mirela Albu a preluat, din această săptămână, funcţia de director general al postului Antena 2, au declarat reprezentanţii televiziunii.

589 afișări

Mirela Albu a intrat în echipa trustului de media Intact în urmă cu zece ani, iar în ultimii ani a contribuit la dezvoltarea televiziunii Antena 2.

Înainte de a prelua funcţia de director general al Antena 2, Mirela Albu a fost producător general al televiziunii.

Mirela Albu va continua să coordoneze şi zona de producţie a postului Antena 2. Ea va lucra cu Sorin Oancea, vicepreşedinte Grivco, şi se vor concentra pe obiectivele de business ale postului TV.

Televiziunea Antena 2 s-a lansat în anul 2007. Antena 2 este un post de televiziune de nişă, specializat pe talk show-uri, care tratează în aceeaşi măsură probleme din viaţa de zi cu zi a omului obişnuit, cât şi subiecte de actualitate cu accent pe zona celebrităţilor. Targetul postului este format din populaţia urbană, cu vârsta de peste 18 ani, potrivit site-ului www.intactmediagroup.ro.

Trustul Intact a anunţat, în data de 13 mai, că Sorin Oancea îşi încheie mandatul de director general la Antena 3 şi va coordona proiectul de relansare a posturilor Euforia TV şi Antena 2, în timp ce conducerea Antenei 3 va fi asigurată de Mihai Gâdea, în calitate de director executiv.

Mihai Gâdea a continuat să realizeze emisiunea "Sinteza zilei" la Antena 3, dar a renunţat la funcţia de director general al postului Antena 2, pe care o deţinea de la înfiinţarea televiziunii, din 2007.

Pe de altă parte, Sorin Oancea a preluat de la 1 iunie funcţia de vicepreşedinte al Grivco Group. "Din această poziţie, Sorin Oancea se va ocupa de câteva proiecte strategice pentru business-ul de media al grupului care i-au fost încredinţate tocmai datorită calităţilor manageriale dovedite în ultimii ani. Într-o primă etapă, Sorin Oancea va coordona proiectul de reformatare şi relansare a posturilor de televiziune Euforia TV şi Antena 2", a anunţat la momentul respectiv trustul Intact.

Intact Media Group deţine televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial. Trustul media Intact este controlat de familia Voiculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici