Momente stânjenitoare pentru Steve Jobs la lansarea iPhone - VIDEO

Şeful Apple, Steve Jobs, renumit pentru calităţile sale de maestru de ceremonii, a trecut prin momente stânjenitoare în timpul prezentării celui de-al patrulea model al familiei iPhone, după ce blocarea reţelei Wi-Fi a lăsat audienţa în faţa unui uriaş ecran negru, potrivit Yahoo! news.

264 afișări
Imaginea articolului Momente stânjenitoare pentru Steve Jobs la lansarea iPhone - VIDEO

Momente stânjenitoare pentru Steve Jobs la lansarea iPhone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Reţelele noastre sunt imprevizibile. Astăzi sunt lente", a spus Jobs, în timp ce aştepta fără rezultat revenirea reţelei. Jobs a cerut apoi publicului, în râsetele asistenţei, să se deconecteze de la reţeaua Wi-Fi, iar hohotele s-au înteţit după apariţia pe ecran a unui mesaj de eroare.

"Nu îmi place asta, dar mă tem că avem o problemă şi nu voi putea să vă arăt prea multe astăzi", a spus Jobs după încă un minut.

El a prezentat apoi o serie de fotografii de rezoluţie înaltă de pe iPhone 4, în aplauzele publicului.

Jobs a încercat să se conecteze din nou la Web, fără succes.

"Îmi pare rău, oameni buni, nu ştiu ce se întâmplă", a spus el privind în jur după ajutor. "Ei, Scott, ai vreo sugestie?"

Unii participanţi nu s-au putut abţine de la vociferări, iar unul a strigat "Verizon", provocând noi hohote.

"Suntem conectaţi la Wi-Fi, aşa că...", a zâmbit Jobs.

După încă un minut, reţeaua Wi-Fi şi-a revenit iar Jobs a continuat prezentarea, nu fără a cere ziariştilor să se deconecteze de la aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici