O carte pe zi: „8 reguli ale iubirii” de Jay Shetty

„8 reguli ale iubirii te conduce pas cu pas în căutarea iubirii pe măsură ce construieşti o bază mai întâi în tine, apoi în alţii şi în cele din urmă în lume.“ – Jennifer Lopez

227 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „8 reguli ale iubirii” de Jay Shetty

O carte pe zi: „8 reguli ale iubirii” de Jay Shetty

Jay Shetty este autor de bestsellere, povestitor premiat, podcaster şi fost călugăr, dedicat ajutării oamenilor spre a-şi educa mintea pentru pace şi scop în viaţă în fiecare zi.

Britanic de origine indiană, a cărui primă carte tradusă în româneşte, de aceeaşi editură Litera, am semnalat-o în urmă cu vreo doi ani şi jumătate – „Gândeşte ca un călugăr”.

Educat la Londra, Jay Shetty şi-a petrecut mai ani în India, trăind alături de călugări, învăţând de la ei. Întors la Londra, a devenit coach şi unul dintre cei mai populari lideri de gândire din lume. În 2017 a fost inclus în topul Forbes 30 Under 30 al celor mai influente personalităţi pentru impactul său deosebit în media.

Videoclipurile sale virale au fost vizualizate de mai mult de zece miliarde de ori şi este urmărit de peste 50 de milioane de oameni pe social media.

În 2019, Jay a creat On Purpose, în prezent podcastul #1 de sănătate şi wellness din lume. A fost speaker în toată lumea, invitat de Google, Microsoft, Netflix şi American Express, printre mulţi alţii. Peste două milioane de persoane au frecventat şcoala sa online.

În această carte, Jay Shetty, spun editorii, ne oferă un ghid revelator despre fiecare etapă a romantismului, inspirându-se din înţelepciunea veche şi din ştiinţa nouă. Nimeni nu te pune să te aşezi pe un scaun ca să te înveţe cum să iubeşti. Prin urmare, ne trezim adesea implicaţi în relaţii şi nu ne putem baza decât pe ceea ce am aflat din filmele romantice şi din cultura pop. Până acum.

În loc să prezinte dragostea drept un concept eteric sau o colecţie de clişee, Jay Shetty demonstrează că există paşi specifici, uşor de făcut, care ne pot ajuta să ne dezvoltăm calităţile necesare practicării şi cultivării iubirii mai bine decât oricând. Ne dezvăluie cum să câştigăm şi să pierdem împreună, cum să definim dragostea şi de ce să nu clacăm după o despărţire.

Inspirat de înţelepciunea vedică şi de ştiinţa modernă, abordează întregul ciclu al relaţiei, de la primele întâlniri la traiul împreună, de la despărţire la momentul în care o iei de la capăt. Şi ne arată cum să evităm să cădem în capcana promisiunilor goale şi a partenerilor care nu aduc împlinire. Trăind conform celor opt reguli ale lui Jay Shetty, ne putem iubi pe noi înşine, partenerul şi lumea, mai mult decât am crezut vreodată că ar fi posibil.

„În acest volum genial, care spulberă mituri, Jay Shetty combină înţelepciunea veche şi ştiinţa modernă pentru a ne arăta cum putem găsi – în noi înşine şi în alţii – dragostea pe care o merităm cu toţii.“ – Lori Gottlieb

Jay Shetty – 8 reguli ale iubirii. Cum să o găseşti, să o păstrezi şi să renunţi la ea. Traducere din limba engleză de Alexandru Cormoş. Editura Litera. 302 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici