O carte pe zi; „Noima” de Alexander Fuhrmann

„Cartea are două linii călăuzitoare. Prima e o colecţie de teme de reflecţie legate de direcţii de schimbare la nivel personal. A doua parte conţine teme similare la nivel de grupşi interacţiune socială, cu alte cuvinte ce vom face noi împreună în viitor.”

148 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi; „Noima” de Alexander Fuhrmann

O carte pe zi; „Noima” de Alexander Fuhrmann

Alexander Fuhrmann este un evreu născut la Turda, a absolvit Facultatea de Matematică, a plecat din ţară, a revenit după 15 ani ca membru al echipei care a pornit proiectul Coca Cola în România. Apoi a fondat o firmă de training pe care o conduce şi azi.

Ţine conferinţe şi a început să scrie, în căutarea unor răspunsuri

„Alexander este la prima carte – scrie prefaţatoarea Fatma Yilmaz - , însă nu este un debutant timid: eviscerează durere peste durere a memoriei colective a naţiunii române, trece prin perioade istorice dificile, înţelege nuanţe şi specificităţi fine ale devenirii unei naţiunii. O face cu o critică blândă, asemeni unui înţelept care ştie că atunci când furtunile se mai domolesc, orice corabie îşi găseşte drumul către ţărm. Care şi unde este acest ţărm? Ar fi o impietate să dezvălui şi să nu las cititorului această descoperire. Citind fiecare capitol înţelegi că societatea românească a ajuns la un moment T0 al său. Mereu alergând între două lumi, oriental balcanică şi occidentală, niciodată ştiind cu exactitate căreia dintre ele îi aparţine mai mult, România parcă găseşte un moment de respiro în cartea de faţă. Liberal prin educaţie şi experienţă de viaţă, autorul este convins că educaţia poate salva situaţia.”

Noima este o carte hibridă, un smartbook, care creează instant legătura dintre volumul tipărit şi mediul online.

Folosind smartphone-ul şi o aplicaţie gratuită de scanare a codurilor QR, puteţi vedea, pe smartphone, sau pe un smartTv – în paralel cu lectura unei cărţi fascinante –, nouă clipuri video / conferinţe prezentate de autor.

Un concept editorial Integral.

Alexander Fuhrmann – Noima. Prefaţă de Fatma Yilmaz. Editura Integral. Colecţia Colţul de Înţelepciune. 100 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici