O carte pe zi: „Schimb de vieţi” de Beth O’Leary

„Schimb de vieţi a fost revigorant, captivant şi foarte plăcut. Această poveste are tot ce ţi-ai putea dori: personaje ingenioase, relaţii feminine puternice şi o viziune despre dragoste care ar face pe oricine să spere.” - Helena Hunting

153 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Schimb de vieţi” de Beth O’Leary

O carte pe zi: „Schimb de vieţi” de Beth O’Leary

Beth O’Leary a studiat limba engleză înainte de a se angaja în domeniul editorial, unde se ocupă de cărţi pentru copii. Şi-a publicat primul roman, Dragoste în contratimp, în 2019. Romanul de faţă este cel de-al doilea pe care l-a publicat, în aprilie 2020.

Scriu editorii:

„Atunci când Leena Cotton, o persoană foarte exigentă cu ea însăşi, primeşte ordinul de a-şi lua un concediu de două luni după ce a ratat o prezentare importantă la serviciu, ea fuge la bunica ei, Eileen, ca să se odihnească.
Eileen este proaspăt divorţată şi este pe cale să împlinească 80 de ani. Şi-ar dori o a doua şansă la dragoste, dar în micul ei sat din Yorkshire nu locuiesc mulţi domni eligibili.

Drept urmare, cele două se hotărăsc să încerce un schimb de două luni.

Eileen va locui la Londra şi va căuta dragostea. Va sta în apartamentul Leenei şi va învăţa totul despre întâlnirile ocazionale, despre aplicaţiile de găsit parteneri şi despre vecinii de la oraş. Între timp, Leena va avea grijă de tot în Yorkshire-ul rural: căsuţa şi grădina drăgălaşă ale lui Eileen, satul ei idilic şi liniştit şi micile ei proiecte de cartier.

Dar intrarea în pielea celeilalte se dovedeşte mai dificilă decât se aştepta oricare dintre ele. Oare schimbul de vieţi le va ajuta pe Eileen şi Leena să se regăsească pe ele însele... şi poate chiar să găsească dragostea adevărată?”

Beth O’Leary – Schimb de vieţi. Traducere din limba engleză şi note de Ioan Radu Preda. Editura Litera, colecţia Blue Moon. 348 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici