O carte pe zi: „Ultima librărie din Londra” de Madeline Martin

O carte pe zi: „Ultima librărie din Londra” de Madeline Martin. „Grace Bennett visase mereu să locuiască într-o bună zi la Londra. Nu-şi imaginase niciodată însă că va deveni singura ei opţiune, mai ales în prag de război.”

246 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Ultima librărie din Londra” de Madeline Martin

O carte pe zi: „Ultima librărie din Londra” de Madeline Martin

August 1939.

Scriu editorii: „Londra se pregăteşte de război, în timp ce forţele lui Hitler mătură întreaga Europă. Grace Bennett a visat mereu să locuiască în oraş, dar buncărele şi perdelele negre care blochează lumina nu sunt deloc ce se aştepta să găsească. Şi nici nu s-a văzut vreodată lucrând la Primrose Hill, o librărie veche şi prăfuită din inima Londrei. Războiul devine din ce în ce mai greu, întunericul şi lipsurile din ce în ce mai apăsătoare, iar Grace descoperă puterea poveştilor care îi unesc pe oameni în moduri total neaşteptate - o forţă care triumfă asupra umbrei războiului.”

O poveste minunată care scoate la lumină puterea cuvântului şi a cărţilor. Până la urmă, o poveste de iubire, care ne uneşte.

„O istorie minunată, care scoate la lumină puterea cuvântului, amintindu-ne de speranţele şi bucuriile ascunse în librăriile de cartier, care au rezistat pe timp de război şi disensiuni sociale.” Kim Michele Richardson

Madeline Martin – Ultima librărie din Londra. Traducere din limba engleză şi note de Diana Dorobanţu. Editura Litera, colecţia Blue Moon. 282 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici