Oana Pellea, despre incendiu: Când mor oameni, într-o astfel de tragedie, nu încape niciun comentariu

Actriţa Oana Pellea a scris, pe Facebook, că, în momentul în care mor oameni într-o astfel de tragedie ca cea petrecută, vineri seară, în Clubul Colectiv din Bucureşti, nu "încape niciun comentariu, de nicio factură, nici filozofică, nici religioasă".

1049 afișări
Imaginea articolului Oana Pellea, despre incendiu: Când mor oameni, într-o astfel de tragedie, nu încape niciun comentariu

Oana Pellea, despre incendiu: Când mor oameni, într-o astfel de tragedie, nu încape niciun comentariu (Imagine: Tiberiu Crisan/ Arhiva Mediafax Foto)

"Părerea mea... Când mor oameni, într-o astfel de tragedie, nu încape niciun comentariu. De nicio factură. Nici filozofică, nici religioasă. Se poate afla ce se putea face pentru ca aceasta tragedie să nu aibă loc. Se poate afla ce se poate face pentru ca să nu se repete. Se poate spune «Dumnezeu să-i ierte», «Condoleanţe». Se poate spune «Cu ce pot ajuta» Dar a comenta... mi se pare... iertaţi-mă... lipsit de bun simţ şi de bună măsură", a scris, pe Facebook, Oana Pellea, transmiţând condoleanţe familiilor şi celor apropiaţi victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Un incendiu s-a produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei, în care şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate în 12 spitale din Bucureşti.

Vineri seară, clubul găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Intrarea la acest concert a fost liberă, iar accesul în club s-a făcut începând cu ora 20.30.

Vlad Ţelea, unul dintre chitariştii trupei Goodbye to Gravity ar fi decedat, în timp ce ceilalţi patru membri ai formaţiei au fost răniţi şi sunt internaţi, potrivit informaţiilor deţinute în acest moment de casa de discuri Universal, care a lansat albumul "Mantras of war".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici