„Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News – Mihai Păun, directorul Festivalului Electric Castle şi cântăreţul Mihai Biţă

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ul „Ochii pe mine!”, 3 decembrie, de la ora 21.00!

122 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News – Mihai Păun, directorul Festivalului Electric Castle şi cântăreţul Mihai Biţă

Într-un an în care epidemia ne-a răpit bucuria concertelor şi a distracţiei fără mască şi restricţii, Mihai Păun îţi spune povestea Electric Castle, primul festival din România cu un documentar prezent pe Netflix. Dacă te numeri printre fanii dezamăgiţi că, anul acesta, festivalul nu a mai avut loc, cu puţină răbdare, vei ajunge din nou în faţa scenei: Electric Castle este reprogramat în 2021, între 14-18 iulie!

Invitatul lui Vlad Craioavenu vorbeşte şi despre provocări, pierderi, strategii, reinventare, dar şi despre campania #MyRayOfHope, gândită special pentru fanii festivalului.

Rămânem cu povestea tot în zona muzicală şi ne întâlnim cu Mihai Biţă, unul dintre pionierii hip-hopului în România.

Bitză a intrat în ,,sevraj” de România acum patru ani, când  a decis să se mute cu familia în Spania. ,,Viciile” frumoase nu se uită aşa uşor, dovada fiind faptul că artistul face în continuare muzică,  în colaborare cu artişti români.

Oare dacă a schimbat locul, a schimbat şi norocul? Rămâi cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediţie pe care nu vrei să o ratezi, joi, 3 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici