„Ochii pe mine!”. Solistul Dan Byron, despre distanţarea dinainte de pandemie: „Toată lumea stătea cu ochii în telefon. Aia este distanţare socială!” / Ce spune despre mesajul postat de actorul Dragoş Bucur

  • Dan Byron: „Întotdeauna zic că nu poţi să fii tu însuţi dacă nu ai trecut şi prin momentele mai nasole”
  • Dan Byron: „Cred că ştim cu toţii momentele alea dinainte de pandemie – când eram cumva distanţaţi sociali – chiar dacă eram faţă în faţă.”
  • Dan Byron, despre postarea anti-mască şi anti-vaccinare a lui Dragoş Bucur: „M-am inflamat uitându-mă la ce a postat el, dar nu cred că trebuia să dau şi public. Oricum, cred că şi-a luat destulă cărniţă!”
202 afișări

Solistul Dan Byron – invitat în cea de-a doua parte a emisiunii „Ochii pe mine!” – aniversează pe 17 februarie (n.r. – miercuri 2021), 10 ani de la lansarea albumului „Perfect”. Fireşte, concertul aniversar va avea loc online. Tu trebuie să ştii însă că poţi cumpăra bilete, iar spectacolul îl vei urmări… de la tine de acasă.

„Concertul va fi transmis pe o platformă care se numeşte Streamerse. Biletele se poate achiziţiona de pe Streamerse şi în reţeaua iabilet. Există trei variante de preţ deşi nu există nicio diferenţă de conţinut între ele. Bineînţeles că le-am făcut pe jumătate în glumă toate astea, dar ele au şi un conţinut aşa, dacă cineva vrea să plătească mai mult, să poată. (…) Albumul Perfect este un tribut adus oamenilor pe care i-am văzut, pe care i-am simţit, care ne-au influenţat de-a lungul vremii”

Solistul Dan Byron mărturiseşte că a fost o perioadă grea pentru artişti, iar lucrurile nu sunt nici pe departe perfecte, aşa cum se numeşte simbolic albumul aniversar al trupei. Cât despre regrete, solistul recunoaşte cu tărie că lucrurile care nu au mers, care nu au fost aşa şi-a el dorit să fie, l-au ambiţionat să meargă înainte.

„Nu am regrete şi cred că dacă au fost chestii care pe moment nu mi-au plăcut, au avut rolul lor. Întotdeauna zic că nu poţi să fii tu însuţi dacă nu ai trecut şi prin momentele mai nasole, care nu ţi-au plăcut la fel de mult.”

Dan Byron: „Sistemul este destul de îngenuncheat în momentul ăsta!”

„Eu, de obicei sunt foarte critic la adresa sistemului şi cred că asta nu este un moment bun în care să fac asta. Sistemul este destul de îngenuncheat în momentul ăsta. Nimeni se se aştepta să se întâmple treaba asta. Nimeni nu era pregătit pentru ea. Pe noi toţi,  până la urmă, ne-a îngenuncheat. Ştii cum e? E urât să dai într-un om care nu poate să mai meargă prea bine.”

Solistul Dan Byron, despre vremea pandemiei şi „Consumatori de vise”

Dan Byron îţi spune care este piesa de pe albumul aniversar ,,Perfect” ce defineşte cel mai bine perioada prin care trecem. Solistul recunoaşte însă că, oamenii erau distanţaţi, chiar înainte de izbucnirea pandemiei.

„Dacă vrei o piesă care cred că se potriveşte pe orice chestie care se întâmplă la ora actuală este  Consumatori de vise. Este o piesă care se leagă de noi toţi, nu neapărat de sistem. Cred că ştim cu toţii momentele alea când eram cumva distanţaţi sociali, chiar dacă eram faţă în faţă. Înainte de pandemie când mergeai cu prietenii la o crâşmă şi toată lumea stătea cu ochii în telefon. Aia este distanţare socială din punctul meu de vedere.”

Dan Byron, despre distanţarea dinainte de pandemie: „Dacă cuiva îi suna telefonul, plătea consumaţia!”

„Eu cu nişte prieteni de-ai mei când ne întâlneam înainte de starea asta de urgenţă – care nu mai este de urgenţă, dar tot nasol este – puneam telefoanele unul peste altul pe masa. Şi dacă cuiva îi suna telefonul şi trebuia să vorbească, plătea consumaţia”, conchide Dan Byron.

Dan Byron, despre vaccinare şi reîntoarcerea pe scenă

Artistul mărturiseşte că abia aşteaptă să se vaccineze. Speră însă ca, din toamnă, să poată cânta pe scenă, în faţa oamenilor, fără mască şi distanţare.

„Abia aştept să se deschidă uşa şi pentru noi”, susţine artistul în ceea ce priveşte vaccinarea.  

Dan Byron: „Un om de categoria lui poate să-i influenţeze pe alţii!”

Ce spune despre postarea actorului Dragoş Bucur despre anti-vaccinare şi anti-mască, o postare care a suscitat controverse aprinse în spaţiul public?  

„M-am inflamat uitându-mă la ce a postat el, dar nu cred că trebuia să dau şi public. Oricum, cred că şi-a luat destulă cărniţă. Ştii de ce au aruncat cu pietre? Pentru că este persoană publică, un om foarte bine cunoscut care spune o treabă nu chiar pe placul tuturor.

Este ca şi cum aş spune eu: vaccinaţi-vă toţi! De ce să spun eu aşa ceva? Părerea mea este că ar trebui să vă vaccinaţi, dar nu mă apuc acum să vă spun…(…) Un om de categoria lui poate să-i influenţeze pe alţii, de asta cred că s-au inflamat mulţi”, conchide solistul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici