Orchestra Simfonică Bucureşti face muzică pe ZOOM cu britanicii de la Nothing But Thieves

  • Artiştii britanici s-au îndrăgostit de muzica simfonică în 2017, la prima lor vizită în România
  • Nothing But Thieves e primul nume reconfirmat pentru Summer Well, reprogramat vara viitoare
  • Ne vedem la ediţia aniversară a festivalului între 13-15 august 2021
352 afișări

Andrei Tudor dirijează Orchestra Simfonică Bucureşti la Summer Well de trei ediţii, acolo unde reinterpreteză simfonic piesele artiştilor străini care vin an de an la festival. Şi o face atât de bine încât rockerii britanici de la Nothing But Thieves au vrut să facă împreună o nouă versiune a piesei 'Amsterdam', în izolare, pe ZOOM.

Acum trei ani, Andrei Tudor şi Nothing But Thieves s-au întâlnit în premieră pe scena Summer Well. Atunci, orchestra a reinterpretat muzica formaţiei rock. 

În mod normal, festivalul te-ar fi aşteptat vara asta la Buftea cu ediţia aniversară de 10 ani. Sărbătoarea a fost însă amânată, pentru vara viitoare, între 13 şi 15 august 2021.

„Avem veşti, astăzi, primul nume reconfirmat pentru ediţia 2021 a Summer Well, ediţia aniversară, de 10 ani, a festivalului: Nothing But Thieves”, anunţă John Varbiu, organizator Summer Well.

„Ne este dor, adevărul ăsta este, ne este foarte dor să putem cânta cu oameni, pentru oameni”, spune şi dirijorul Andrei Tudor

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici