Ponta: Sper ca problema emisiei TVR la Chişinău să fie rezolvată în două-trei săptămâni

Premierul Victor Ponta a declarat că speră ca problema emisiei la Chişinău a televiziunii publice româneşti să fie rezolvată în două-trei săptămâni, adăugând că între două ţări prietene precum România şi Republica Moldova nu trebuie să existe niciun litigiu.

342 afișări
Imaginea articolului Ponta: Sper ca problema emisiei TVR la Chişinău să fie rezolvată în două-trei săptămâni

Ponta: Sper ca problema emisiei TVR la Chişinău să fie rezolvată în două-trei săptămâni (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

"Peste două-trei săptămâni sper să fie rezolvată problema emisiei TVR la Chişinău", a spus Ponta, după discuţia avută, luni, cu omologul său moldovean, Iurie Leancă.

Sâmbătă, premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că unul dintre cele mai importante puncte pe agenda discuţiilor cu autorităţile din Republica Moldova, pregătită pentru vizita la Chişinău, este redeschiderea studioului TVR în ţara vecină.

"Este vorba de redeschiderea televiziunii publice româneşti, a emisiei. TVR 1 a avut un studiou la Chişinău care s-a închis în perioada în care Partidul Comunist a fost la putere, iar acum acesta este unul dintre punctele cele mai importante pe ordinea de zi, pentru a redeschide trasmisia efectivă a TVR la Chişinău", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici