Posturile FilmBox Family, FilmBox Extra şi FightBox HD vor fi lansate în România

Televiziunile de filme FilmBox Family şi FilmBox Extra şi postul de acţiune FightBox HD vor fi lansate în următoarele luni şi în România, a anunţat Piotr Reich, CEO SPI International, miercuri, în cadrul Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu.

4028 afișări
Imaginea articolului Posturile FilmBox Family, FilmBox Extra şi FightBox HD vor fi lansate în România

Posturile FilmBox Family, FilmBox Extra şi FightBox HD vor fi lansate în România (Imagine: Mediafax Foto)

Televiziunea FilmBox Family difuzează programe pentru întreaga familie - filme, seriale, dar şi desene animate, în timp ce FilmBox Extra transmite filme premium, iar FightBox HD este un canal de acţiune, centrat pe difuzarea sporturilor precum box, kickboxing, wrestling etc.

Potrivit lui Piotr Reich, operatorii de cablu şi DTH parteneri ai SPI pe piaţa românească sunt în prezent Romtelecom şi UPC.

Anunţul lui Piotr Reich de la Convenţia de Comunicaţii prin Cablu a venit după, în luna august, presa internaţională a anunţat că televiziunile de filme FilmBox şi FilmBox HD vor fi disponibile şi în România, pe platforma digitală Dolce şi prin intermediul serviciului IPTV Dolce Interactiv, în baza unui acord încheiat între SPI International şi Romtelecom. Reprezentanţii companiei Romtelecom au confirmat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, parteneriatul cu SPI.

Pachetul de canale cu care SPI s-a prezentat la ediţia din acest an a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu cuprinde şi televiziuni precum SPI TV, FilmBox Action HD şi FashionBox HD.

În Europa Centrală, canalele FilmBox sunt deja transmise în Polonia, Republica Cehă, Ungaria şi Slovacia.

SPI International este o companie internaţională, cu sediul în New York şi cu birouri locale în Polonia, Republica Cehă, Slovacia şi Ungaria.

Cea de-a 15-a ediţie a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu - singurul târg românesc de televiziune şi echipamente destinate comunicaţiilor prin cablu - se desfăşoară marţi şi miercuri, la Bucureşti, în organizarea Asociaţiei de Comunicaţii prin Cablu (ACC).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici