"Povestiri din spatele obiectivului" cu Mediafax Foto şi Jurnalul Naţional - GALERIE FOTO

Expoziţia "Fotojurnalism: Povestiri din spatele obiectivului", ce cuprinde imagini ale unor fotoreporteri şi colaboratori de la Mediafax Foto şi Jurnalul Naţional, va fi vernisată joi seară, la Institutul Cultural Român (ICR), printr-o discuţie despre fotografia de presă.

156 afișări
Imaginea articolului "Povestiri din spatele obiectivului" cu Mediafax Foto şi Jurnalul Naţional - GALERIE FOTO

"Povestiri din spatele obiectivului" cu fotoreporterii Mediafax Foto şi Jurnalul Naţional (Imagine: Mediafax Foto/Mihai Vasile)

GALERIE FOTO

Evenimentul face parte dintr-un program mai amplu al ICR, "Fotografia în cuvinte", care se desfăşoară de-a lungul anului 2009.

Seria de expoziţii îşi propune să aducă în faţa publicului fotografi români consacraţi.

Aceştia se prezintă atât prin intemediul fotografiilor expuse, cât şi al discuţiilor cu publicul pe tema muncii lor.

"Fotojurnalism: Povestiri din spatele obiectivului", care reprezintă prima expoziţie de grup din programul "Fotografia în cuvinte", va prilejui o dezbatere despre unele dintre cele mai reuşite fotografii de presă realizate de Mediafax Foto şi Jurnalul Naţional.

La vernisajul de joi, de la ora 18.30, autorii fotografiilor vor da la iveală poveştile din spatele fotografiilor expuse şi al altor imagini ce vor fi proiectate la eveniment, şi vor dialoga cu cei prezenţi despre fotojurnalism.

Cele două grupuri de fotoreporteri de la Mediafax Foto şi Jurnalul National sunt cunoscute publicului atât prin fotografiile de eveniment care apar în presă, cât şi prin seria de albume şi expoziţii ce prezintă cele mai bune fotografii ale anului.

Expoziţia de la sediul ICR va fi deschisă până pe 22 septembrie, cu intrare liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici