Pro TV Internaţional sărbătoreşte 13 ani de la lansare pe 29 aprilie

Pro TV Internaţional sărbătoreşte, pe 29 aprilie, 13 ani de la lansare, prilej cu care Paula Herlo, Cristian Leonte, Cosmin Savu, Anca Nastasi, Alex Dima şi Rareş Năstase vor fi prezenţi în platoul emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu".

138 afișări
Imaginea articolului Pro TV Internaţional sărbătoreşte 13 ani de la lansare pe 29 aprilie

Pro TV Internaţional sărbătoreşte 13 ani de la lansare pe 29 aprilie (Imagine: protvi.ro)

Pentru că iubesc România şi vor să fie alături de toţii românii din afara ţării şi de Pro TV Internaţional la aniversarea a 13 ani, pe care postul îi împlineşte pe 29 aprilie, Paula Herlo, Cristian Leonte, Cosmin Savu, Anca Nastasi, Alex Dima şi Rareş Năstase vin special, sâmbătă, la "Weekend cu Monica Dascălu".

Monica va sta de vorba, de la ora 17.30 cu toată echipa emisiunii "România, te iubesc!", despre reportajele pe care le-au realizat până acum şi despre cele pe care le au în pregătire pentru următoarele ediţii. Aceştia vor povesti, de asemenea, cum, datorită Pro TV Internaţional şi a legăturii pe care postul o menţine constantă între telespectatorii aflaţi departe de casă şi România, au avut numai beneficii.

"Este uimitor când mergi afară, la mii de kilometri şi crezi că eşti departe de ţară, întâlneşti oameni care îţi spun că te-au văzut ieri la televizor, că îţi urmăresc reportajele. Este un sentiment foarte plăcut să descoperi că sunt atât de conectaţi, iar tu te simţi ca acasă", spune Alex Dima.

Pentru Paula Herlo, Pro TV Internaţional este mai mult decât atât şi a reprezentat mulţi ani legătura dintre ea şi mama ei. "În glumă spus, pentru mine, era modul în care mama mea vedea dacă m-am îngrăşat sau am slăbit. Ea a stat mulţi ani în Israel, se uita la Pro TV Internaţional şi dacă o singură zi nu mă vedea la Ştiri mă suna să mă întrebe dacă sunt bolnavă. Aşadar, pe mine Pro TV Internaţional m-a ţinut alături de mama", a adăugat ea.

La rândul lui, Cosmin Savu a descoperit ce puternic este acest liant cu ţara, spunând că mulţi telespectatori sunt conectaţi la ei prin televiziune şi că a avut surpriza, la fel ca şi Alex, să fie recunoscut aşa, ba chiar să fie prezentat, cum i s-a întâmplat în Ucraina, "Cosmin Savu de la Pro TV Internaţional".

Sâmbătă, de la ora 17.30, invitaţii Monicăi vor face urări frumoase celor care îi urmăresc şi le vor explica acestora şi cum se desfăşoară munca din spatele reportajelor la care muncesc chiar şi ani de zile, până să ajungă în forma finală, la "România, te iubesc!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici