Pro TV, lider absolut de audienţă, vineri seară, cu "Dansez pentru tine"

Pro TV a fost lider absolut de audienţă vineri seară, cu emisiunea "Dansez pentru tine", care, în minutul de aur, 20.58, era urmărită de 2,5 milioane de telespectatori, informează televiziunea .

466 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider absolut de audienţă, vineri seară, cu "Dansez pentru tine"

Pro TV, lider absolut de audienţă, vineri seară, cu "Dansez pentru tine"

Astfel, în intervalul 20.30 - 00.37, atunci când a fost difuzată penultima ediţie din acest sezon, Pro TV a înregistrat, în medie, pe publicul din mediul urban, 8,9 puncte de rating şi 20,9 procente din cota de piaţă, de mai bine de două ori mai mult decât Antena 1, care a obţinut doar 3,9 puncte de rating şi 9,2% cota de piaţă.

Şi pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a fost de neînvins, cu un rating mediu de 8,6 puncte şi o cotă de piaţă de 22,2 procente, spre deosebire de Antena 1, clasata şi de această dată pe locul al II-lea, cu doar 4,2 puncte de rating şi 10,9 procente din cota de piaţă.

Vineri seară, echipa formată din Max şi Diana a părăsit competiţia visurilor, iar Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Roxana Ionescu, alături de partenerii lor, au intrat în finala celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va avea loc pe 7 decembrie.

Deşi au ocupat de mai multe ori locul I în ediţiile precedente, primul duel a fost şi cel care le-a adus eliminarea din concurs pentru Max şi Diana, după ce telespectatorii au decis ca George şi Roxana să meargă mai departe.

Odată cu finalul emisiunii, telespectatorii au aflat care sunt echipele care ocupă podiumul celui de-al XIII-lea sezon. Ei sunt şi cei care, prin vot, vor stabili marele câştigător al premiului de 60.000 de euro şi al trofeului "Dansez pentru tine".

Favoriţii pot fi susţinuti astfel: Nicoleta şi Hainer - prin SMS la 1322, cu textul "Nicoleta" sau sunând la 0900. 760. 401; Oana şi Ali - prin SMS la 1322, cu textul "Oana" sau sunând la 0900.760.403; Roxana şi George - prin SMS la 1322, cu textul "Roxana" sau sunând la 0900.760. 404. Numerele de telefon sunt apelabile doar din reţelele Romtelecom şi Alonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici