Pro TV, lider de audienţă, luni seara, cu serialul "Pariu cu viaţa"

Pro TV a fost lider de audienţă luni seara, cu serialul pentru toata familia "Pariu cu viaţa", care a fost urmărit de peste 1.447.000 de români, informează un comunicat.

459 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă, luni seara, cu serialul "Pariu cu viaţa"

Pro TV, lider de audienţă, luni seara, cu serialul "Pariu cu viaţa"

În rândul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a fost pe tot timpul difuzarii serialului "Pariu cu viaţa" lider de piaţă, cu o medie de 7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,9%. Pro TV a fost urmat de Antena 1, care a înregistrat doar 3,6 puncte şi o cotă de piaţă 10,2%.

Pro TV s-a clasat în topul audienţelor şi în rândul întregii populaţii din mediul urban, înregistrând, pe tronsonul orar 20.31- 22.23, 5,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,3%. Pe locul al doilea s-a clasat Kanal D, cu 3,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 8,7%.

Minutul de aur înregistrat la nivelul întregii populaţii a fost la 21.42, când Pro TV avea o medie de rating de 7,1 puncte şi o cotă de piaţă de 16,5%. Peste 1.447.000 de români au sperat în minutul de aur al serialului ca Ioana să scape cu bine din situaţia dificilă în care se afla.

"Fragile", melodia interpretată de tinerii din LaLa Band în timpul operaţiei de transplant în care se aflau Ioana şi Anca, precum şi efectele speciale realizate de MediaPro Magic şi regizorii Alex Fotea şi Alex Borundel au făcut să tresară inima telespectatorilor de toate vârstele, luni seara, în serialul "Pariu cu viaţa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici