Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu ROMÂNII AU TALENT - FOTO

Pro TV a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public vineri seară, cu emisiunea "Românii au talent", care, în minutul de aur, 22.12, a fost urmărită de aproape 4,5 milioane de telespectatori, informează televiziunea.

2904 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu ROMÂNII AU TALENT - FOTO

Pro TV, lider de audienţă vineri seară, cu ROMÂNII AU TALENT (Imagine: Pro TV)

La nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a obţinut 15,2 puncte de rating şi 40% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 avea doar 4,1 puncte de rating şi 10,8% cota de piaţă.

La nivelul întregului public din mediul urban, Pro TV s-a clasat pe primul loc, cu 14,9 puncte de rating şi 35,9% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 înregistra doar 3,4 puncte de rating şi 8,1% cota de piaţă.

La nivelul întregului public din România, Pro TV obţinea 14,6 puncte de rating şi 34,9% cota de piaţă, fiind urmărit, în medie, de aproape 3 milioane de români, iar Antena 1 înregistra o audienţă medie de doar 3,2 puncte de rating şi 7,7% cota de piaţă.

Vineri seară, talente care mai de care mai originale şi mai spectaculoase s-au perindat prin faţa telespectatorilor Pro TV, iar concurenţii au făcut tot posibilul pentru a impresiona juriul şi mai ales publicul în dorinţa de a-l face să-i voteze şi să-i trimită în marea finală din 10 mai.

În cea de-a patra semifinală, difuzată vineri seară la Pro TV, au urcat pe scenă magicienii Andrei Andronachi şi Andrei Isfan, rockerul Angelo Simonica, Bogdan Olteanu, pictorul care face minuni cu sclipiciul lui, muzicienii Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Ştefan, tânărul imitator moldovean, Orban Barra şi ale sale acrobaţii cu bicicleta, Palamari Mircea, cel care a impresionat juriul cu mişcările sale de dans, dansatorii de la Switch Crew, Zburătorii, băieţii care au sărit în preselecţii peste masa juriului, şi trupa de dans The Haters.

Cei care au ajuns, în urma voturilor telespectatorilor, în marea finală din 10 mai sunt Bogdan Olteanu, Mircea Palamari şi Classic Beat Orchestra.

Astfel, până în prezent, pe lista finaliştilor se află Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, Classic Beat Orchestra, Corul Fiat Lux, Diana Caldararu ,WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duta, dansatorii Alex şi Andra. Lista urmează să fie completată cu încă trei nume norocoase.

Vineri seară, pe scena de la "Românii au talent", Mandinga feat. Muneer au cântat în premieră piesa "Bling", primul featuring al formaţiei după mulţi ani. Piesa marchează intrarea lui Muneer, fost concurent la "Românii au talent", în familia Happiness Production.

O altă premieră a show-ului de vineri seară a fost prezenţa pe scenă a Innei, care a oferit un moment special alături de câţiva dansatori ai trupei de balet Edi Stancu.

De altfel, acesta nu a fost singurul moment oferit de baletul Edi Stancu, care s-a întrecut în mişcări aprige şi pline de energie cu nimeni altul decât Nea Marin (Marin Barbu), specialistul în folclor.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici