PRO TV Magazin s-a relansat în cel mai mare format de pe piaţă cu Iulia Vântur în rol de Catwoman - FOTO

Revosta PRO TV Magazin s-a relansat, luni, în cel mai mare format de pe piaţă, cu vedeta Iulia Vântur în rol de Catwoman, pe acoperişul postului de televiziune PRO TV.

618 afișări
Imaginea articolului PRO TV Magazin s-a relansat în cel mai mare format de pe piaţă cu Iulia Vântur în rol de Catwoman - FOTO

PRO TV Magazin s-a relansat în cel mai mare format de pe piaţă cu Iulia Vântur în rol de Catwoman

Iulia Vântur, acum în vârstă de 32 de ani, a intrat în câmpul muncii încă de la vârsta de 15 ani. "Primii bani i-am câştigat pe la 15 ani, din prezentări de modă. La acea vreme, nu era un job foarte bine plătit, însă îmi plăcea să am banii mei de buzunar. Adoram, de asemenea, senzaţia pe care o aveam pe podium şi show-urile pentru care străbăteam kilometri pe tocuri, repetând coregrafiile. Reacţiile publicului făceau toţi banii", spune blonda de la Pro TV.

Iulia povesteşte că a ajuns "pe sticlă" îndrumată de profesoara de teatru.

"În primul an de facultate, la 19 ani, profesoara mea de teatru, doamna Mihaela Arsenescu Werner, aflase de un casting organizat la o televiziune locală pentru postul de prezentator tv. A insistat sa merg acolo şi acum îi mulţumesc. În urma probelor - interviu, editare text, simulare emisie, am rămas în acea echipă", îşi aminteşte Iulia Vântur.

Vedeta îşi rememorează în noul PRO TV Magazin toată traiectoria sa profesională, de la spectacolele pe care le organiza de mică, în care cânta şi dansa, până la cel de-al treisprezecelea show "Dansez pentru tine".

Din 8 octombrie, revista PRO TV Magazin se face "mai mare si mai tare de gură", în cel mai mare format de pe piaţă, cu cât mai multe fotografii exclusive, cu poveşti ca-n viaţă, cu concursuri cu premii substanţiale şi cu o secţiune nouă şi îmbunătăţită de ghid TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici