Radu Călin Cristea, propus de USL la şefia SRTV

USL îl propune pe Radu Călin Cristea la şefia SRTV, a anunţat, marţi, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la reuniunea grupurilor USL din Senat şi din Camera Deputaţilor.

571 afișări
Imaginea articolului Radu Călin Cristea, propus de USL la şefia SRTV

Radu Călin Cristea, propus de USL la şefia SRTV (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

MEDIAFAX a relatat că USL intenţionează ca în plenul reunit al Parlamentului de marţi după-amiază să respingă la vot rapoartele de activitate ale SRR şi SRTV, astfel încât conducerile acestora să fie demise, şi să îi propună la şefia TVR şi a Radioului public pe Radu Călin Cristea şi, respectiv, Ovidiu Miculescu.

Raportul de activitate al TVR pe anul 2011 a fost respins, marţi, de Comisiile de cultură ale Parlamentului, cu 16 voturi "pentru" şi 2 abţineri, în timp ce parlamentarii PDL nu au participat la vot, iar cei ai USL l-au acuzat pe preşedintele-director general al televiziunii de management defectuos.

Discutarea rapoartelor de activitate ale Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) pe 2009, 2010 şi 2011 în Comisiile de cultură din Parlament a fost amânată pentru o dată neprecizată, după o discuţie de două ore şi jumătate asupra rapoartelor Televiziunii Române.

Comisiile de cultură, arte şi mijloace de informare în masă din Parlament aveau pe ordinea de zi a şedinţei comune de marţi discutarea rapoartelor de activitate ale SRR din 2009, 2010 şi 2011 şi a rapoartelor de activitate ale Societăţii Române de Televiziune (SRTv) pe 2010 şi 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici