Roxana Precu s-a alăturat echipei de marketing a MediaPro Interactiv

Roxana Precu va ocupa, începând din această lună, funcţia de Brand Manager în cadrul MediaPro Interactiv, pentru site-urile Profesiionline.ro, Descopera.ro şi Showbiz.ro.

177 afișări

În calitate de Brand Manager, Roxana Precu va gestiona imaginea şi va coordona activităţile de marketing şi promovare pentru cele trei site-uri astfel încât acestea să îşi atingă obiectivele de trafic şi de notorietate.

Roxana are o experienţă de patru ani în domeniul online din România. Primul job în domeniu a fost la BetBrain Software, companie daneză care activează în domeniul pariurilor sportive pe internet, unde a deţinut funcţia de Sales&Marketing Coordinator. Au urmat apoi alte posturi în online, care i-au lărgit orizontul profesional: Operations Manager în cadrul companiei Gemius Research şi Client Service Director în cadrul companiei Vodanet Media, online publisher.

"Această poziţie este o provocare pentru mine, mai ales pentru că proiectele de care mă voi ocupa sunt apariţii recente pe piaţă, care trebuie sa evolueze la capitolul notorietate şi să îşi fidelizeze utilizatorii", a declarat Roxana Precu, Brand Manager în cadrul MediaPro Interactiv.

Lansat în iulie 2007 de către MediaPro Interactiv, Profesiionline.ro este extensia online a suplimentului Profesii, distribuit împreuna cu Ziarul Financiar. Platformă de informare şi recrutare online dedicată poziţiilor de top şi middle management, www.profesiionline.ro pune la dispoziţia acestora un conţinut premium în formate variate (inclusiv video), alături de o gamă de servicii interactive (recrutare şi selecţie, video CV, acces la evenimente de specialitate).

Relansat de MediaPro Interactiv în noiembrie 2007, Descopera.ro este un portal de conţinut din domeniile travelling, going out, natură, cultură, stiinţă, tehnologie, sporturi extreme, cuprinse într-un concept comun.

Premieră pe internet prin modul de prezentare a informaţiilor, www.showbiz.ro este un site complet de ştiri şi informaţii despre lumea naţională şi internatională a divertismentului. Utilizatorii pot alege să vadă ştirile mondene, zvonurile recente şi informaţiile în exclusivitate în funcţie de noutate, de succesul acestora sau abonându-se la domeniul preferat prin RSS.

MediaPro Interactiv este dizivia online a grupului MediaPro care acţionează pe piaţa de publicitate online atât ca broker de publicitate, cât şi ca publisher, dezvoltând extensiile online ale brand-urilor Publimedia.

Dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte: www.apropo.ro, www.go4it.to, www.promotor.ro, www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro şi www.descopera.ro. MediaPro Interactiv a fost desemnat WebPublisher-ul anului 2007 în cadrul festivalului Internetics.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici