Sebastian Ghiţă: Domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea

Sebastian Ghiţă a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea TV şi nu poate să fie implicat în managementul televiziunii.

2208 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ghiţă: Domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea

Sebastian Ghiţă: Domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto/PUblimedia)

"Domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea. El nu poate să fie implicat în managementul Realitatea", a spus Sebastian Ghiţă.

Ghiţă a precizat că el (ca persoană desemnată de compania Asesoft, n.r.) va continua să managerieze Realitatea, respectând astfel contractul semnat între Asesoft şi Realitatea Media, în octombrie 2010, şi care are o valabilitate de cinci ani.

Întrebat ce va face dacă Sorin Ovidiu Vîntu va decide totuşi să îl implice pe Elan Schwartzenberg în managementul Realitatea, Sebastian Ghiţă a spus: "Domnul Vîntu nu are nicio calitate la Realitatea. Domnul Vîntu este o persoană fizică din România".

Totodată, întrebat ce va face dacă Adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media va anunţa luni că a decis rezilierea contractului cu Asesoft, Sebastian Ghiţă a spus că doar instanţa poate să decidă acest lucru. "Un contract între două societăţi nu poate fi desfăcut decât în instanţă. Conform legilor din România numai o instanţă se poate pronunţa asupra acest lucru, nu AGA Realitatea Media", a spus Sebastian Ghiţă.

Adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media s-a întrunit joi, la Viena, şi a analizat situaţia contractului de management încheiat cu Asesoft, după cum a declarat în 27 aprilie, pentru MEDIAFAX, Sorin Ovidiu Vîntu. El a mai afirmat că decizia luată de AGA Realitatea Media în privinţa contractului încheiat cu Asesoft va fi făcută publică ulterior. Până în acest moment, nu a fost făcută publică decizia luată de AGA Realitatea Media cu privire la contractul de management încheiat cu Asesoft.

Până în momentul difuzării acestei ştiri, Elan Schwartzenberg nu a putut fi contactat pentru un comentariu referitor la speculaţiile privind preluarea management-ului Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici