Senatul a adoptat iniţitiva prin care se măreşte numărul de membri ai Consiliului SRTV

Senatul a adoptat, în şedinţa de marţi proiectul de lege care prevede modificarea Legii de funcţionare a Societăţii Române de Radioudifuziune (SRR) şi Societăţii Române de Televiziune (SRTV), în sensul măririi numărului de membri de la opt la zece din consiliile de administraţie.

165 afișări
Imaginea articolului Senatul a adoptat iniţitiva prin care se măreşte numărul de membri ai Consiliului SRTV

Senatul a adoptat iniţitiva prin care se măreşte numărul de membri ai Consiliului SRTV

Iniţiativa propusă de deputatul PMP, Eugen Tomac, a fost adoptară de Senat cu 91 de voturi "pentru", 25 "împotrivă" şi o abţinere. Proiectul a trecut tacit de Camera Deputaţilor, Senatul votând în şedinţa de marţi în calitate de for decizional.

Modificarea art. 19 al Legii nr. 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea SRR şi a SRTV mai prevede, pe lângă mărirea numărului membrilor de la opt la zece, următoarele: “membrii Consiliului de administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, respectiv al Societăţii Române de Televiziune, sunt desemnaţi prin votul majoritătii deputaţilor şi senatorilor prezenţi în sedinta comuna a celor doua Camere”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici