Şerban Huidu a vizitat studioul Kiss FM - FOTO

Şerban Huidu şi-a vizitat, luni dimineaţă, colegii din studioul Kiss FM şi a intrat în direct la emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", potrivit unui comunicat. Şerban Huidu a intrat în direct la "Cronica Cârcotaşilor" şi a făcut emisie câteva minute alături de Mihai Găinuşă şi de Oana Paraschiv.

238 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu a vizitat studioul Kiss FM - FOTO

Şerban Huidu a vizitat studioul Kiss FM (Imagine: www.kissfm.ro)

El a fost îmbrăţişat şi a primit urări de "Bine ai venit acasă!" de la echipa Kiss FM.

Reprezentanţii Kiss FM au declarat pentru MEDIAFAX că nu s-a luat încă o decizie privind momentul în care Şerban Huidu va reveni în postura de realizator, alături de Mihai Găinuşă, la matinalul "Cronica Cârcotaşulor". "A venit doar să ne salute şi a stat puţin alături de noi în studio", au explicat reprezentanţii Kiss FM.

Emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" de pe postul de radio Kiss FM a fost reluată în 24 ianuarie, fiind prezentată de Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, în absenţa lui Şerban Huidu, care la momentul respectiv era încă internat în Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece.

Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România.

La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban Huidu se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Lui Huidu i s-a făcut, pe 30 decembrie, o tomografie computerizată, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene, spunea, la momentul respectiv, într-o conferinţă de presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îl trezească din comă.

Huidu a ieşit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci că refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "de săptămâni", însă s-au declarat optimişti. De asemenea, medicii au precizat că, datorită faptului că purta o cască de protecţie, Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală.

La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici