SMURD i-a acordat îngrijiri lui Catrinel Dumitrescu, după aflarea veştii decesului lui Emil Hossu

Medicii de la SMURD i-au acordat îngrijri medicale soţiei lui Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, afectată după aflarea veştii decesului actorului.

12461 afișări
Imaginea articolului SMURD i-a acordat îngrijiri lui Catrinel Dumitrescu, după aflarea veştii decesului lui Emil Hossu

SMURD i-au acordat îngrijiri lui Catrinel Dumitrescu, după aflarea veştii decesului lui Emil Hossu (Imagine: Radu Vioreanu/Mediafax Foto)

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că medicii i-au acordat îngrijri lui Catrinel Dumitrescu, mai mult ca suport psihic şi moral.

"Nu este vorba de o suferinţă gravă a doamnei Hossu, ci mai mult de suport psihic şi moral după aflarea veştii decesului lui Emil Hossu", a spus Opriţa.

Acesta a subliniat că nu se pune problema transportării la spital a actriţei Catrinel Dumitrescu.

Cei doi ar fi trebuit să joace miercuri seară în spectacolul "Aniversarea", în regia lui Vlad Massaci, programat de la ora 19.30, la Sala "George Constantin" a Teatrului Nottara.

În urma decesului actorului Emil Hossu, atât spectacolul "Aniversarea", cât şi spectacolul "Fii cuminte, Cristofor!" au fost anulate. În prezent, reprezentanţii Teatrului Nottara discută cu spectatorii care aveau bilete la cele două spectacole, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai instituţiei.

Actorul Emil Hossu a decedat, miercuri seară, la Teatrul Nottara, medicii SMURD neputând să-l resusciteze după intrarea în stop cardio-respirator.

Echipajul SMURD a fost solicitat la Teatrul Nottara din Bucureşti în jurul orei 18.30.

Medicii l-au găsit pe actor în stop cardio-respirator şi au început manevrele de resuscitare, care au durat 40 de minute, conform protocolului medical, a spus Opriţa.

Decesul a fost declarat la 19.13.

Emil Hossu a murit la vârsta de 70 de ani. Acesta a fost actor la Teatrul Nottara din Bucureşti şi a jucat în numeroase filme, printre care "Toamna bobocilor", "Iarna bobocilor", Accident", "Cel mai iubit dintre pământeni" şi "Balanţa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici