Sport.ro a fost, joi, cel mai citit site din online-ul românesc

Sport.ro a fost, joi, cel mai citit site din online-ul românesc, înregistrând 2.482.410 afişări şi 441.743 de vizitatori unici, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

288 afișări
Imaginea articolului Sport.ro a fost, joi, cel mai citit site din online-ul românesc

Sport.ro a fost, joi, cel mai citit site din online-ul românesc (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Site-ul www.sport.ro, m.sport.ro şi pagina de Facebook Sport.ro au fost, joi, canalele preferate ale fanilor din România şi numărul 1 pe toate mediile, într-o zi mare pentru fotbalul românesc.

Joi, Steaua şi-a aflat grupa din Champions League, Pandurii Târgu-Jiu s-a calificat eroic în grupele Europa League la prima participare din istorie, Petrolul a obţinut cea mai mare şi mai tristă victorie din ultimele decenii, 2-1 cu echipa din Premier League Swansea.

Site-ul www.sport.ro şi m.sport.ro au strâns 1,173 milioane de vizite. Recordul de vizite din .ro este deţinut de www.stirileprotv.ro (1.610 milioane), fiind înregistrat pe 8 iulie 2013.

Pe de altă parte, 441.743 de vizitatori unici şi 2.482.410 afişări (cel mai citit site din online-ul românesc de joi) - sunt cifrele care au confirmat nebunia zilei de joi pentru www.sport.ro.

Live blogul dedicat tragerii la sorţi Champions League a strâns, în mai puţin de 10 ore, aproape 200.000 de afişări şi peste 1.000 de comentarii. 30.000 de vizitatori se aflau în real time în live blog, în momentul în care Steaua şi-a aflat verdictul: supergrupa cu Chelsea, Schalke şi Basel.

Recordul all-time pentru un articol în online, nu doar sport, îi aparţine tot site-ului www.sport.ro şi a fost înregistrat marţi, 25 iunie - 700.000 de afişări şi peste 2.000 de comentarii, în cazul "Cu Valiza la UEFA".

M.sport.ro a ajuns, joi, la 338.779 de vizite şi 1.038.728 de afişări, record absolut pentru un mobisite în România. Precedentul record era deţinut tot de m.sport.ro - 335.190 de vizite şi 893.615 de afişări, marţi, 25 iunie.

Pagina de Facebook Sport.ro şi-a ţinut la curent cei peste 648.000 de fani cu toate informaţiile din Europa şi "cartoane" speciale dedicate echipelor româneşti în Europa, care au ajuns la peste 2,5 milioane de useri (reach total) şi au strâns mii de like-uri şi share-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici