Steve Jobs cu aripi, promovând un produs pe care A VRUT SĂ-L DISTRUGĂ înainte de a muri. Reclama care a stârnit mânia fanilor cofondatorului Apple - VIDEO

O reclamă în care este folosită imaginea lui Steve Jobs a stârnit mânia fanilor cofondatorului Apple.

3952 afișări
Imaginea articolului Steve Jobs cu aripi, promovând un produs pe care A VRUT SĂ-L DISTRUGĂ înainte de a muri. Reclama care a stârnit mânia fanilor cofondatorului Apple - VIDEO

Steve Jobs cu aripi, promovând un produs pe care A VRUT SĂ-L DISTRUGĂ înainte de a muri. Reclama care a stârnit mânia fanilor cofondatorului Apple

O companie electronică taiwaneză a realizat o reclamă pentru a promova un produs pe care îl intitulează "Action Pad", informează Daily Mail.

Comicul taiwanez Ah-Ken îl interpretează pe Steve Jobs, fiind îmbrăcat la fel ca fostul CEO Apple, în helanca neagră devenită celebră şi în blugi.

Purtând aripi, ca un înger, personajul scoate din buzunarul de la spate produsul şi îl prezintă. Apoi începe să-l utilizeze, exclamând: "În sfârşit pot să folosesc şi alte tablete".

"Steve Jobs a promovat întotdeauna lucruri care au fost bune pentru oameni, produse Apple, aşa că imaginea lui poate promova şi alte lucruri care sunt bune", a susţinut Chelsea Chen, un purtător de cuvânt al companiei Action Electronics, care a lansat reclama.

Sistemul de operare al tabletei produse de Action Electronics este cel "Android", pe care Steve Jobs şi-a dorit să îl distrugă fiindcă era convins că se baza pe o tehnologie iPhone pe care cei de la Google au furat-o. "Îmi voi da ultima suflare dacă va trebui şi voi folosi fiecare penny din cei 40 de miliarde pe care îi are în bancă Apple, să repar această nedreptate. Voi distruge Android, pentru că este un produs furat", a susţinut cofondatorul Apple.

"N-am avut ce să facem altceva, decât să utilizăm Android, nu putem folosi iOS", a declarat Chelsea Chen.

Reclama a stârnit mânia fanilor lui Steve Jobs, unii dintre aceştia susţinând că Action Electronics ar trebui să intre în faliment pentru ceea ce a făcut.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie 2011, la vârsta de 56 de ani, după ce a suferit ani buni din pricina unui cancer pancreatic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici