O noapte a muzeelor, inedită pentru cei mici . Copii au interacţionat cu păpuşile Teatrului pentru copii şi Tineret “ Colibri” din Craiova

  • Sute de persoane au vizita Teatrul pentru copii şi Tineret “ Colibri” din Craiova, la Noaptea Albă a Muzeelor
  • Copiii au putut să se apropie şi să se joace cu păpuşile care sunt personaje în spectacole
  • În sala de spectacole, un DJ a mixat muzică, iar vizitatorii au avut voie să urce pe scenă
220 afișări
Imaginea articolului O noapte a muzeelor, inedită pentru cei mici . Copii au interacţionat cu păpuşile Teatrului pentru copii şi Tineret “ Colibri” din Craiova

Sursa foto: Mediafaxfoto

Teatrul se transformă şi se adaptează noilor generaţii. La Craiova,  Teatrul pentru Copii şi Tineret “ Colibri” şi-a deschis noaptea trecută porţile, iar în lumina reflectoarelor au fost spectatorii. Copii, tineri şi părinţi, au putut afla toate secretele artiştilor şi chiar au dansat pe scenă.

Pentru Ingrid, o fetiţă de 3 ani, seara a fost una magică. A avut voie să mânuiască păpuşile pe care le-a văzut în spectacole şi a aflat că acestea pot prinde viaţă.

Mama lui Ingrid: Cine eşti tu?

Ingrid: Scufiţa Roşie.

Mama lui Ingrid: Să nu cumva să te abaţi de la drum, da?

Ingrid: Nu mă abat, că nu e niciun lup.

Reporter: Dar cu o să prindă viaţă păpuşile?

Ingrid: Păi...nu ştiu. Poate...Am venit cu Virginia şi Bobia a făcut magie şi de aia au prins viaţă.

La fel ca Ingrid, sute de copii care au trecut pragul teatrului Colibri, seara trecută, au fost atraşi de păpuşile pe care învăţat să le mânuiască. Au avut voie să se apropie de cele mai spectaculoase personaje pe care le-au văzut doar pe scenă, şi au aflat cum de la o idee se naşte un decor.

Teatrul s-a adaptat şi pentru spectatorii ceva mai mari. Sala de spectacole a fost inundată de jocuri d elumini, iar pe scenă, în loc de păpuşi, un DJ a mixat muzică de club. 

Momentele l-au emoţionat chiar şi pe Nechita, în copilărie spectator. Acum s-a ocupat ca atmosfera să ajungă şi în spaţiul virtual.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici