Târg de carte pentru copii, pe 8 şi 9 iunie, la Muzeul Antipa din Bucureşti

MiniLibri, târgul de carte dedicat exclusiv copiilor, va avea anul acesta şi o ediţie de vară, aceasta desfăşurându-se în perioada 8 - 9 iunie, la Muzeul "Grigore Antipa" din Bucureşti.

738 afișări
Imaginea articolului Târg de carte pentru copii, pe 8 şi 9 iunie, la Muzeul Antipa din Bucureşti

Târg de carte pentru copii, pe 8 şi 9 iunie, la Muzeul Antipa din Bucureşti (Imagine: Andrei Spirache/ Arhiva Mediafax Foto)

Târgul va fi deschis între orele 10.00 şi 19.00, iar intrarea este liberă, iubitorii de lectură putând alege cele mai frumoase cărţi pentru copii la preţuri reduse cu până la 35%, softuri educaţionale şi e-readere, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Copiii sunt invitaţi să participe la atelierele organizate de Clubul Şoriceilor de Bibliotecă - activităţi de scris, interpretare şi ilustrare poveşti, precum şi la ateliere de teatru interactiv. În plus, copiii care vor veni la MiniLibri vor putea face schimb de cărţi. Aceştia îşi pot aduce de acasă cărţile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund vârstei lor, iar de la târg, după negocieri chibzuite cu alţi copii, vor pleca acasă cu poveşti, legende şi aventuri noi.

"Prin MiniLibri ne propunem să aducem în mod firesc copiii mai aproape de cărţi. Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Personală Step by Step acordă educaţiei timpurii, perioada cea mai spectaculoasă de dezvoltare a copilului, o importanţă foarte mare. În acest context, MiniLibri, primul târg de carte pentru copii organizat în România, vrea să aducă în atenţia publicului românesc importanţa lecturii începând de la vârstele cele mai mici. MiniLibri oferă atât copiilor, cât şi adulţilor o experienţă minunată, un loc unde mirajul poveştilor va deveni pentru două zile realitate", spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator MiniLibri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici