Târgul de carte SF&Fantasy - Final Frontier, în Bucureşti, pe 23 şi 24 martie

Cea de-a treia ediţie a Târgului de carte SF&Fantasy - Final Frontier va avea loc în Bucureşti, pe 23 şi 24 martie, şi va cuprinde lansări de noi volume, dar şi evenimente la care vor fi prezenţi cei mai importanţi autori români ai genului, informează organizatorii.

299 afișări
Imaginea articolului Târgul de carte SF&Fantasy - Final Frontier, în Bucureşti, pe 23 şi 24 martie

Târgul de carte SF&Fantasy - Final Frontier, în Bucureşti, pe 23 şi 24 martie

Evenimentul va avea loc în Centrul vechi, la TeCaFi, între orele 10.00 şi 18.00.

Târgul va oferi pasionaţilor genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariţii SF & Fantasy la preţ redus cu până la 80%. Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleaşi preocupări, prin intermediul lansărilor de carte şi evenimentelor la care vor fi prezenţi cei mai importanţi autori români ai genului.

Pe lângă titluri în limbile română şi engleză, vizitatorii pot găsi la târg benzi desenate şi boardgames. Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine doreşte să înveţe să deseneze, iar fanii francizei "Războiul stelelor/ Star Wars" se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.

Evenimente de lansare de carte vor fi organizate de editura Nemira ("Fata Modificată", de Paolo Bacigalupi - 23 martie, de la ora 11.30), editura Paladin (prezintă Michael Haulică, pe 23 martie, de la ora 12.00), editura Millennium Books (prezintă Horia Nicola Ursu, pe 23 martie, de la ora 13.00) şi editura Trei ("Pasărea domnului", de Mary Doria Russell, pe 24 martie, de la ora 14.00).

Pe 23 martie, de la ora 12.30, va avea loc decernarea premiilor FanSF. La ceremonia prezentată de Nicolae Voicu este invitată Csilla Kleinheincz, director Editura Ad Astra (Ungaria).

Vor mai avea loc discuţii despre metode de scriere în literatura SF & Fantasy, experienţa de a scrie scenarii pentru bandă desenată, dar şi o sesiune de autografe cu autorii români de literatură SF la editura Nemira.

Programul complet al evenimentelor poate fi găsit pe http://finalfrontier.ro/?page_id=7.

Intrarea la evenimente este liberă.

Târgul de carte SF & Fantasy - Final Frontier este organizat de bookblog.ro, unul dintre cele mai importante bloguri româneşti despre cărţi şi lectură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici