Televiziunea Sundance Channel, în versiune localizată, cu subtitrare în română, pe Focus Sat (UPC)

Televiziunea Sundance Channel, care este disponibilă în pachetul HD al platformei de satelit Focus Sat, deţinută de compania UPC România, şi-a lansat versiunea localizată, programele sale putând fi vizionate în prezent cu subtitrări în limba română.

444 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Sundance Channel, în versiune localizată, cu subtitrare în română, pe Focus Sat (UPC)

Televiziunea Sundance Channel, în versiune localizată, cu subtitrare în română, pe Focus Sat (UPC) (Imagine: Shutterstock)

"Postul Sundance Channel, care este disponibil în pachetul HD, are subtitrări în limba română începând din 16 aprilie 2014", se spune într-un anunţ postat recent pe contul oficial de Facebook al Focus Sat România.

Televiziunea Sundance Channel, deţinută de AMC/ Sundance Channel Global, a fost lansată în România în martie 2012, fiind distribuită de UPC pe platforma sa DTH Focus Sat.

În prezent, versiunea High Definition (HD) a Sundance Channel este disponibil în grilele Orange TV.

Totodată, Romtelecom a anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX pe 16 ianuarie, că şapte televiziuni în format High Definition, între care şi Sundance HD, au fost lansate promoţional în grila sa.

Lansată de starul hollywoodian Robert Redford - fondatorul festivalului de film independent Sundance, care are loc anual în statul american Utah -, televiziunea Sundance Channel oferă o gamă largă de filme independente premiate, documentare şi programe originale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici