Terapeutul naturist Stelian Fulga vrea să îşi lanseze televiziunea Full TV

Terapeutul naturist Stelian Fulga vrea să îşi lanseze televiziunea Full TV, o solicitare în acest sens fiind depusă la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Stelian Fulga (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Societatea Full Television Production SRL a solicitat CNA o licenţă audiovizuală pentru televiziunea Full TV.

Reprezentanţii CNA au declarat, pentru MEDIAFAX, că formatul televiziunii Full TV este generalist, iar proiectul este dezvoltat de Stelian Fulga şi familia acestuia. Solicitarea lui Stelian Fulga va fi analizată în şedinţa de joi a CNA.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, societatea Full Television Production SRL a fost înfiinţată pe 25 noiembrie 2011 şi are sediul social în Bucureşti.

Asociaţii societăţii Full Television Production SRL sunt Stelian - Cătălin Fulga (33,34%), Denisa Steliana Alui Gheorghe (33,33%) şi Alexandru - Marian Fulga (33,33%).

Administratorul societăţii este Stelian Fulga, durata mandatului său fiind nelimitată.

Stelian Fulga este cunoscut ca terapeut naturist. În mai multe interviuri publicate pe site-uri specializate, Stelian Fulga spune că a fost şcolit de călugării shaolin. Activitatea terapeutică a lui Stelian Fulga este controversată, din cauza faptului că terapeutul susţine în cărţile sale că poate vindeca boli grave, precum cancerul, prin intermediul unor tratamente naturiste.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 1 comentarii
Taguri:
STELIAN FULGA ,
CNA ,
TELEVIZIUNE
COMENTARII
COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor