Traian Băsescu - în direct, miercuri, într-o "Ediţie specială" la TVR 1

TVR 1 va transmite miercuri, 8 septembrie, de la ora 21.00, o "Ediţie specială", în care Rodica Culcer îl va avea ca invitat pe preşedintele Traian Băsescu, informează Televiziunea Română.

61 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu - în direct, miercuri, într-o "Ediţie specială" la TVR 1

Traian Băsescu - în direct, miercuri, într-o "Ediţie specială" la TVR 1 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ediţia specială" în care va fi invitat Traian Băsescu va fi transmisă în direct.

În "Ediţia specială", Rodica Culcer va discuta cu Traian Băsescu despre remanierea Guvernului, despre dificultăţile prin care trece România, precum şi despre oportunitatea încheierii unui nou acord cu Fondul Monetar Internaţional.

Traian Băsescu a anunţat, în toamna anului 2009, că nu va mai apărea la Televiziunea Publică până când Alexandru Sassu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) în acea perioadă, nu va fi înlocuit. Pe 29 iunie, Alexandru Lăzescu l-a înlocuit pe Alexandru Sassu în funcţia de preşedinte-director general al TVR, după ce a fost avizat favorabil de Parlament.

Ulterior, preşedintele Traian Băsescu a participat, în direct, în 8 iulie şi 4 august, la două "Ediţii speciale" difuzate de Televiziunea Publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici